3x Trendy keramische buitentegels

Wat hebben we al prachtige warme zomerdagen gehad! Het is nu wel even afzien met al die regen… Maar officieel is het zomer. Tijd om naar buiten te gaan en om te genieten van die heerlijke zwoele zomeravonden. Hoe fijn is het dat je dan oersterke en zo goed als onderhoudsvrije buitentegels hebt? Precies, dat dachten wij dus ook. Bij deze drie inspirerende voorbeelden van keramische buitentegels die we hebben geplaatst bij onze klanten!


Moderne betonlook keramische buitentegels

Wauw, wat een prachtige locatie! Deze 75×75 cm keramische buitentegel heeft een stoere uitstraling en is de perfecte match met de houten gebinten van deze woning. De tegels zorgen voor een industriële en strakke basis, maar door te spelen met verschillende materialen en patronen krijgt het geheel toch een toegankelijke uitstraling. Het zwart op de achterwand maakt de ruimte knus en natuurlijke materialen als hout en baksteen zorgen voor warmte. De moderne tegels zijn oersterk en duurzaam, een prachtige vloer voor een tuin of terras.

Betonlook keramische buitentegels

Dat de keuze voor betonlook keramische buitentegels niet meteen hoeft te betekenen dat de ruimte een hypermoderne en strakke vormgeving krijgt, bewijst deze overdekte patio in Amsterdam wel! De tegels zijn van zichzelf inderdaad stoer, strak en sterk. Maar door ze te combineren met zachte, natuurlijke tinten en aaibare materialen sluiten ze perfect aan bij deze woonstijl. Heerlijke Ibiza vibes! Door tegenstrijdige materialen te combineren ontstaat er een prachtig contrast.

Keramische buitengels in Mediterrane sfeer

Bij dit heerlijke zwembad, omringt door groen, koos onze klant voor een mediterrane sfeer. Door de natuurgetrouwe structuur en de warme tint van de tegels krijgt het geheel een On-Hollands sfeertje. Alsof we zijn afgereisd naar Italië of Spanje! Keramische buitentegels hoeven dus niet altijd een strakke en moderne uitstraling te hebben, er zijn tegenwoordig zoveel verschillende kleuren, structuren en stijlen verkrijgbaar! Met deze tegels heb je de sfeer en uitstraling van natuursteen, met alle voordelen van keramiek. The best of both worlds!

Ben je benieuwd naar onze keramische buitentegels? Lees er hier meer over of kom eens langs in onze showroom!

Kijk voor meer informatie over keramische buitentegels eens op de site van keramische-buitentegels.nl .