HS Betonnica Grey 40x80x3 cm

Normaal€57,50
Onze prijs€34,50
Voordeel40%

De HS Betonnica Grey 40x80x3cm is een collectie betonlook keramische buitentegel. Deze collectie heeft een strakke en industriële uitstraling, wat ook een neutraal karakter met zich mee brengt. Dit neutrale karakter zorgt ervoor dat de tegel in vrijwel iedere buitenruimte verwerkt kan worden, in de dikte van 3 cm keramiek. Deze dikte zorgt ervoor dat de tegels direct op een verstevigd zandbed kunnen worden verwerkt. Maak nu gebruik van deze aanbieding, tijdelijk voor 34,50 euro p/m2 incl. BTW, wat een korting van wel 40 % betekent.

Heeft u interesse in deze aanbieding? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een totaalprijs. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom/showtuin voor deze aanbieding.

Deze partij tegels is een handelssortering. Handelssorteringen zijn buitentegelstegels waarbij productiefouten kunnen voorkomen. Denk hierbij aan kleine randschades, printfouten of andere defecten. Over het algemeen zijn dit gewoon goede tegels, maar er is een klein risico op productiefouten.