Badkamer- en wandtegels

Onze veelzijdige collectie wandtegels voor de badkamer bestaat uit de mooiste kleuren, dessins, structuren en stijlen. Of u nu gaat voor modern, kleurrijk of een rustgevende hammam stijl, met onze tegels creëren wij uw droombadkamer!

Lees meer over Badkamer- en wandtegels

mercuriusstraat 20

Lees meer over Badkamer- en wandtegels

Keramische badkamertegels

Keramische (badkamer)tegels zijn een zeer goede keuze voor de badkamer. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en gemakkelijk toepasbaar. Ook zijn ze bestand tegen vocht en zijn de meeste series extra veilig door een toplaag met antislip. Er wordt altijd gekeken naar de R-waarde (stroefheid) van vloertegels, zo wordt het uitglijrisico beperkt!
Ons assortiment keramische tegels bestaat uit zeer veel kleuren, formaten en stijlen. Mix & match voor een persoonlijke touch of gebruik onze grote formaten tegels voor een ruimtelijk effect!

De mogelijkheden zijn oneindig op het gebied van keramische tegels. Zo kunt u kiezen voor grote tegels, stroken of mozaïektegels op de wand. Kies dezelfde kleur als de vloertegels voor een rustige eenheid of ga juist voor een spannende contrasterende kleur. Wij adviseren u graag over materiaal- en kleurgebruik voor grote of juist kleine ruimtes. Daarnaast kunnen wij het totaalplaatje leveren, van vloerverwarming tot het leggen van de vloer en het afwerken met plinten.

Badkamertegels kopen?

Wilt u meer informatie over badkamertegels of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!