Badkamer tegels

Badkamer tegels zijn er in alle soorten en maten. De tegels in de badkamer bepalen de uitstraling en het karakter van een ruimte. Daarom is het belangrijk om tegels te kiezen die passen bij wens en gebruik. Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan (keramische) badkamer tegels, waar voor iedere wens wel een mogelijkheid tussen zit. Een deel van dit assortiment is te zien in onze showroom. Kom gerust eens langs! Bekijk hieronder enkele afbeeldingen van badkamer tegels.

Weten tegen welke scherpe prijs wij badkamer tegels aan kunnen bieden? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie over badkamer tegels? Klik dan hier om meer te lezen! Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Enkele afbeeldingen projecten waarbij wij de (badkamer) tegels hebben mogen leveren:


Lees meer over keramisch marmer badkamer Zoetermeer


Lees meer over keramische tegels badkamer Zoetermeer


Lees meer over Badkamer van der Valk


Lees meer over Atelier Blender


Lees meer over Atelier Blender


Lees meer over project Indivipro Enter


Lees meer over project Badkamer Hotel


Lees meer over Betonlook Badkamer


 

 

Lees meer over Badkamer tegels

Badkamer marmerlook, betonlook, houtlook, natuursteenlook tegels? Allemaal mogelijkheden binnen het assortiment van Regge Tegels & Vloeren.

Assortiment badkamer tegels Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan (badkamer) tegels. Of het nou gaat om marmerlook, betonlook, houtlook, natuursteenlook (keramische) tegels of toch gewoon witte en zwarte wandtegels, alles is mogelijk binnen ons ruime en gevarieerde assortiment. Een deel van dit assortiment is aanwezig bij ons in de showroom. Kom gerust eens langs om deze tegels te bekijken. Onze verkopers verzien u graag in advies op maat.

Kijk voor meer informatie over onze tegels een op de Tegelmerken pagina. 

Waarom keramische badkamer tegels?

Keramische tegels zijn ideaal voor in een badkamer. Keramische tegels zijn kleur, kras en slijtvast en zijn ook bestand tegen water. Ook zijn keramische tegels in allerlei looks te krijgen. Een prachtige uitstraling voor de badkamer, in de vorm van hoogwaardig keramiek. Ideaal! Een groot deel van ons assortiment is keramiek.

Badkamer tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met tegelfabrikanten. Hierdoor kunnen wij badkamer tegels tegen de scherpste prijs aanbieden, samen met advies op maat. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Of vraag online een geheel vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!