Betonlook tegels

Betonlook tegels passen helemaal binnen de huidige industriële woontrends. Creëer het gevoel van een New Yorkse loft met de stoere uitstraling van beton, maar met de gemakken van keramiek!

We gebruiken de betonlook al een tijdje in de badkamer en het toilet, maar denk ook eens aan de woonkamer, keuken of slaapkamer. Met onze keramische betonlook tegels geeft u de ruimte een industriële look & feel, een stoer canvas dat u verder naar smaak kunt invullen. Combineer de vloer met hout voor een warme landelijke ambiance, of met metaal en glas voor een strakke moderne uitstraling.

Betonlook tegels zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn keramische tegels een perfecte combinatie met vloerverwarming. Zo kunt u genieten van een betonlook vloer die niet van echt te onderscheiden is, maar dan mèt warme voeten.

Hierbij een aantal foto’s betonlook tegels van onze referenties:

Lees meer over Betonlook tegels

Merken betonlook tegels

Wij hebben meerdere keramische tegelmerken die betonlook in hun assortiment hebben. Wij werken alleen met merken van de hoogste kwaliteit, één van onze nieuwe merken is I-Beton. In de series van I-Beton zitten de betonkleuren grijs en antraciet, maar ook warmere natuurtinten als beige en koper.

Enkele fraaie betonlook series uit ons assortiment zijn: Atlas Concorde Boost, Flaviker Backstage, Ragno Boom of I-Beton tegels

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment keramische betonlook tegels? Kom gerust een langs in onze showroom in Enter! Wij denken graag met u mee over uw situatie en wensen. De meeste vloertegels zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct geleverd worden. Heeft u al gevonden wat u zocht en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!