Castlefloors

Castle Floors

Castle Floors, keramische tegels die hun oorsprong vinden in de authentieke natuurstenen van de oude, nostalgische Franse en Italiaanse kloosters, kerken en kastelen. De charme en elegantie van de bouwstijl en inrichting die voorkomt uit de renaissance, en nog altijd populair is in onze moderne tijd. Castle Floors geven elke ruimte een karakteristieke atmosfeer. Voor een ruimte die een historische uitstraling nodig heeft, zijn Castle Floors een zeer goede uitkomst.

Wilt u deze authentieke, unieke look van Castle Floors ook in uw ruimte creëren? Kom dan gerust een keer langs bij Regge Tegels&Vloeren. Wij bieden varianten van Castle Floors in keramiek aan. Hierdoor kunnen wij u een lagere prijs aanbieden en heeft u ook alle voordelen van keramiek gecombineerd met de pracht en elegantie van Castle Floors. Hierdoor zijn deze tegels kras, kleur- en slijtvast. En bovendien heeft u vrijwel geen onderhoud.

Binnen de Castle Floors, bestaan ook de Castle Stones. Deze Castle Stones vinden ook hun oorsprong in de oorspronkelijke stenen van historische gebouwen. Castle Stones zijn klinkers die vele gebruiksmogelijkheden bevatten, maar vooral als vloer gebruikt worden.
Castle Floors zijn te gebruiken als wand- en vloertegels, en kunnen toegepast worden in zowel nieuwbouwwoningen of gebouwen als voor renovatie van monumentale panden en bestaande woningen. Kortom, creëer een authentieke, nostalgische uitstraling van klassieke bouwwerken, maar dan met alle voordelen die keramiek met zich mee brengt.
.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!