Castle Stones

Castle Stones, keramische tegels die hun oorsprong vinden in de authentieke natuurstenen van de oude, nostalgische Franse en Italiaanse kloosters, kerken en kastelen. De charme en elegantie van de bouwstijl en inrichting die voorkomt uit de renaissance, en nog altijd populair is in onze moderne tijd. Castle Stones geven elke ruimte een karakteristieke atmosfeer. Voor een ruimte die een historische uitstraling nodig heeft, zijn Castle Stones een zeer goede uitkomst. Lees hier meer over Castle Stones. 

Meer informatie over Castle Stones? Lees dan hier verder of neem contact met ons op. Meteen een scherpe prijs weten voor Castle Stones? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Regge Tegels & Vloeren biedt naast de Castle Stones ook varianten van Castle Stones in de vorm van keramiek aan. Meer informatie hier over? Neem dan contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van Castle Stones:

 

 

 

 

Lees meer over Castle Stones

De uitstraling van Castle Stones

Castle Stones vinden hun oorsprong in de oorspronkelijke stenen van historische gebouwen. Castle Stones zijn tegels die vele gebruiksmogelijkheden bevatten, maar vooral als vloer gebruikt worden. Met Castle Stones wordt een authentieke sfeer gebracht in iedere ruimte.
Castle Stones zijn te gebruiken als wand- en vloertegels, en kunnen toegepast worden in zowel nieuwbouwwoningen of gebouwen als voor renovatie van monumentale panden en bestaande woningen. Kortom, creëer een authentieke, nostalgische uitstraling van klassieke bouwwerken, maar dan met alle voordelen die keramiek met zich mee brengt.

Castle Floors

Wilt u deze authentieke, unieke look van Castle Stones ook in uw ruimte creëren? Kom dan gerust een keer langs bij Regge Tegels & Vloeren. Wij bieden varianten van Castle Floors in keramiek aan. Hierdoor kunnen wij u een lagere prijs aanbieden en heeft u ook alle voordelen van keramiek gecombineerd met de pracht en elegantie van Castle Floors. Hierdoor zijn deze tegels kras, kleur- en slijtvast. En bovendien heeft u vrijwel geen onderhoud.

Castle Stones kopen?

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste vloer, samen met een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 
.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!