Groot Formaat Tegels

Groot formaat tegels zijn een opkomende trend in de moderne interieur ontwerpen. De grotere formaten tegels zijn populair vanwege het uniform ogende oppervlak. Dit uniform ogende oppervlak wordt gecreëerd doordat er minder voeg nodig is. Hierdoor wordt er een grote eenheid gecreëerd op het vloer of muuroppervlak! Kies voor de groot formaat tegels voor een prachtig en uniform geheel!

Op zoek naar advies of een scherpe prijs voor Groot formaat tegels? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt ook langs komen bij ons in de showroom, hier hebben wij voorbeelden van groot formaat en XL-tegels en voorzien onze verkopers u graag van advies! Bent u architect, designer of bezig met een groter project? Neem dan contact met ons op via ons zakelijk contactformulier.

Enkele afbeeldingen van groot-formaat tegels uit ons assortiment

Groot formaat tegels in ons assortiment

Regge Tegels & Vloeren is de plek om groot formaat tegels te kopen! Wij hebben in het assortiment een ruime keuze aan collectie groot-formaat tegels. De afmetingen van de tegels lopen van 75×75 cm tot wel het XXL-formaat 160×320 cm! Denk hierbij aan beton- , steen- of marmerlook tegels in extra grote formaten! Met deze mogelijkheden kunnen prachtige, grote oppervlakken worden gecreeerd met minder voeg dan bijvoorbeeld tegels van het formaat van 60x60 cm. Regge Tegels & Vloeren heeft al bij vele projecten groot-formaat tegels mogen leveren en verwerken, kijk hiervoor tussen onze projecten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Maatwerk

Bij het gebruik van tegels met grote formaten, moet vaak maatwerk worden geleverd. Denk hierbij aan het op maat maken van tegels, of tegels voor een aanrechtblad of tafelblad. Ook hier adviseren wij u graag in. Kom voor de mogelijkheden van het maatwerk ook eens langs bij ons in de showroom voor een kopje koffie met onze verkopers.

De groot formaat tegels zijn overal te gebruiken, van keuken tot badkamer, van woonkamer tot commerciële ruimte. Ook zijn deze tegels zeer geschikt voor buiten ruimtes!

Groot formaat tegels kopen?

Regge Tegel&Vloeren heeft verder nog een zeer uitgebreid assortiment aan grotere formaten? Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!
Ook kunt u voor de tegels geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen