XL-tegels

Groot formaat tegels is een opkomende trend in de moderne interieur ontwerpen. De grotere formaten tegels zijn populair vanwege het rustig ogende oppervlak. Dit rustig ogende oppervlak wordt gecreëerd doordat er weinig voeg nodig is. Hierdoor wordt er een grote eenheid gecreëerd op het vloer of muuroppervlak! Kies voor de XL formaat tegels voor een prachtig en uniform geheel!

Lees meer over Groot formaat tegels

Enkele foto’s van groot formaat tegels:


Atlas Concorde Marvel XL


Marazzi Grande Concrete Look


Marazzi Grande Marble Look


Marazzi Grande Metal Look


Rak Ceramics Mega Slab


Rak Ceramics Mega Slab

Lees meer over XL-tegels

Groot of XL formaat tegels

Regge Tegels&Vloeren is de plek om XL formaat tegels te kopen! Wij hebben in het assortiment een ruime keuze aan collectie groot-formaat tegels. De afmetingen van de tegels lopen van 75×75 cm tot wel het XXL-formaat 160×320 cm!  Denk hierbij aan beton- , steen- of marmerlook tegels in extra grote formaten! Enkele groot formaat tegels zijn de Atlas Concorde Marvel XL, Marazzi Grande Concrete Look, Marazzi Grande Metal Look, Rak Ceramics Mega Slabs.

De groot formaat tegels zijn overal te gebruiken, van keuken tot badkamer, van woonkamer tot commerciële ruimte. Ook zijn deze tegels zeer geschikt voor buiten ruimtes!

Groot formaat tegels kopen?

Regge Tegel&Vloeren heeft verder nog een zeer uitgebreid assortiment aan grotere formaten? Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!
Ook kunt u voor de tegels geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!