Keramisch Marmer

Marmer past helemaal in de klassieke en luxueuze woontrends. Een echte marmeren vloer is prachtig, maar is delicaat. Met keramisch marmer combineert u de exclusieve uitstraling van marmer met alle voordelen van keramiek.

Direct enkele sfeerimpressies van keramisch marmer bekijken? Klik dan hier!

Keramisch marmer is niet van echt marmer te onderscheiden. De kleuren, de aderen en patronen zijn tot in perfectie nagebootst. Het geeft uw ruimte een lichte en frisse basis. Keramische marmertegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en heel goed te combineren met vloerverwarming. Een prachtige vloer om binnen en buiten te leggen!

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan keramische marmerlook tegels. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant kunnen wij u een zeer scherpe prijs bieden voor prachtige vloer. Een deel van dit assortiment is aanwezig bij ons in de showroom. Kom gerust eens langs om de meest fraaie series keramisch marmerlook tegels bij ons in de showroom te bekijken. Dan kunnen onze verkopers u advies op maat geven samen met de bijpassende, scherpste prijs! Wilt u meer informatie over keramisch marmer? Klik dan hier en lees meer over Keramisch Marmer.

Wilt u meer informatie over Keramisch Marmer? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen?

Benieuwd tegen welke scherpe prijs wij keramisch marmer tegels aan kunnen bieden? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u liever online wat inspiratie op doen? Kijk dan eens op de volgende referentie pagina’s, naar projecten waar wij de (marmerlook) tegels hebben mogen verzorgen, Restaurant de Koets, Eurocenter Amsterdam, Badkamer van der Valk, Toiletten van de Valk, Indivipro Enter.

Enkele afbeeldingen van ons assortiment aan keramisch marmer:

Atlas Concorde Marvel

Toiletten hotel Van der Valk

Eurocenter Amsterdam

 

Indivipro Enter

Ariostea Marmi Classic

 

Eurocenter Amsterdam

Dune Calacatta

 

Indivipro Enter

Flaviker Supreme

 

Lees meer over Keramisch Marmer

Keramische Marmerlook tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Marmer is een materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt om prestigieuze en klassieke ruimtes een uitstraling van luxe en schoonheid te geven. Denk hierbij aan eeuwenoude kerken, paleizen of herenhuizen. Ook bij u thuis in de badkamer of woonkamer is marmer geschikt om de uitstraling van luxe en schoonheid te creëren.

Door keramiek kunnen tegenwoordig keramische marmerlook tegels worden gemaakt.  Door het gebruik van marmer zijn de tegels van een hoogwaardige kwaliteit. De keramische tegels zijn kras, kleur en slijtvast, vlekt niet en zijn bestand tegen water. Hierdoor hebben keramische tegels ook nog eens weinig onderhoud nodig! Allemaal voordelen van keramisch marmer t.o.v. echt, natuurlijk marmer. Door de verbeterde en innovatieve productietechnieken van de tegelfabrikanten, is keramisch marmer ook al bijna niet meer te onderscheiden van natuurlijk marmer. Kies met keramisch marmer voor hoogwaardige kwaliteit samen met de fraaie marmerlook!

Marmer wordt steeds populairder, wij hebben dan ook verschillende keramische marmerlook tegels in ons assortiment. Wij werken uitsluitend met A-merken. Op zoek naar marmerlook tegels, kijk dan eens op de pagina’s van bijvoorbeeld de Ragno Bistrot, Atlas Concorde Marvel, Fondovalle Infinto 2.0, Ariostea Marmi Classic, Flaviker Supreme en Marazzi All Marble.

Wilt u meer informatie over onze keramische marmerlook tegels. Neem dan contact met ons op! Wilt u liever in alle rust ons assortiment bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Enter!

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!