Keramisch Marmer

Marmer past helemaal in de lichte en natuurlijke Scandinavische woontrend. Een echte marmeren vloer is prachtig, maar is delicaat. Met keramisch marmer combineert u de exclusieve uitstraling van marmer met alle voordelen van keramiek.

Keramisch marmer is niet van echt marmer te onderscheiden. De kleuren, de aderen en patronen zijn tot in perfectie nagebootst. Het geeft uw ruimte een lichte en frisse basis. Keramische marmertegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en heel goed te combineren met vloerverwarming. Een prachtige vloer om binnen èn buiten te leggen!
Het meest populaire is Calacatta marmer. Dit marmer heeft een fraaie en luxe uitstraling. Ons assortiment bevat ook een paar prachtige imitaties van het Calacatta marmer!

Lees meer over Keramisch Marmer

Lees meer over Keramisch Marmer

Marmerlook tegels

Marmer wordt steeds populairder, wij hebben dan ook verschillende keramische marmerlook tegels in ons assortiment. Wij werken uitsluitend met A-merken als Ragno Bistrot, Atlas Concorde Marvel, Fondovalle Infinto 2.0, Ariostea Marmi Classic, Flaviker Supreme en Marazzi All Marble. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant kunnen wij u een zeer scherpe prijs bieden voor prachtige vloer!

Wilt u meer informatie over onze keramische marmerlook tegels of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op! Wilt u liever in alle rust ons assortiment bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Enter!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!