Keramisch Parket Visgraat

Keramisch parket in visgraat motief is één van de meest gekozen vloerafwerkingen op de moment. Keramisch parket geeft de prachtige, natuurlijke uitstraling van houtlook in de voordelen van keramiek. Het visgraat legmotief geeft het keramisch parket een levendige uitstraling. De combinatie van keramisch parket in visgraat zorgt in iedere ruimte dus voor een extra natuurlijk en levendig karakter! Bekijk hieronder afbeeldingen van enkele van onze projecten.

Regge Tegels & Vloeren heeft al bij vele projecten keramisch parket mogen verzorgen, vandaar dat wij u goed kunnen adviseren op dit gebied. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor inspiratie en advies van onze verkopers of neem direct contact met ons op. Heeft u interesse in een keramisch parket vloer en wilt u een scherpe prijs weten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van ons assortiment:

Keramisch parket in visgraat; Sfeervol, levendig en trendy

Keramisch parket in visgraat motief geeft een sfeervolle, levendige en trendy uitstraling aan de ruimte door de prachtige combinatie van houtlook en visgraat motief. Al een tijdje is dit motief daardoor een trend. Tegenwoordig komt keramisch parket voor in steeds meer formaten en kan dus ook hierin gevarieerd worden en aangepast worden naar eigen smaak.

Het voordeel van keramiek

Keramiek heeft vele voordelen ten opzichte van echt hout. Echt hout heeft veel onderhoud nodig en kan in de loop van tijd aangetast worden waardoor de uitstraling minder wordt. Keramiek, waar keramisch parket van gemaakt wordt, heeft deze nadelen niet. Keramiek is kleur-, kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor krijgt u met keramisch parket wel een levensechte houten uitstraling, maar dan in de voordelen van keramiek!

Keramisch parket in visgraat kopen?

Heeft u interesse in een visgraat vloer? Kom dan eens langs bij ons in de showroom. Onze verkopers adviseren en inspireren u graag. Direct contact opnemen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen