Keramische buitentegels

Niet alleen binnen, maar ook buiten bieden keramische tegels een uitkomst! Verkrijgbaar in prachtige dessins, verschillende formaten en kleuren met alle voordelen die keramiek met zich meebrengt.
Onze keramische buitentegels zijn 2 cm dik en kleurvast, kras vast, slijtvast en vorstbestendig. Ook buiten zijn keramische tegels een duurzame keuze, ze zijn oersterk en blijven mooi. Daarnaast zijn ze ook onderhoudsvriendelijk.

Op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op Keramische-buitentegels.nl

Keramische terrastegels

De terrastegels zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en komen in prachtige dessins! Ze zijn volgens de laatste Europese normen getest en hebben een extreem lage wateropname. Met keramische terrastegels kiest u voor een prachtig terras waar u weinig onderhoud aan heeft. U kunt heel gemakkelijk de sfeer van binnen naar buiten brengen en maakt zo van uw tuin een heerlijke extra buitenkamer.

Lees meer over Keramische buitentegels

Assortiment keramische buitentegels

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment keramische buitentegels.
U kunt onze hele collectie hier bekijken. www.Keramische-buitentegels.nl is een onderdeel van Regge Tegels & Vloeren en hanteert dezelfde eisen aan kwaliteit, service en prijzen. Wit u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Enter.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!