Keramische buitentegels

Niet alleen binnen, maar ook buiten bieden keramische tegels een uitkomst! Verkrijgbaar in prachtige designs, verschillende formaten en kleuren met alle voordelen die keramiek met zich meebrengt. Onze keramische buitentegels zijn kleurvast, kras vast, slijtvast en vorstbestendig. Ook buiten zijn keramische tegels een duurzame keuze, ze zijn oersterk en blijven mooi. Daarnaast zijn ze ook onderhoudsvriendelijk. Bekijk direct afbeeldingen van keramische buitentegels uit ons assortiment, of lees hier verder. 

Wilt u direct een scherpe prijs weten voor buitentegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Ons gehele aanbod betreffende keramische buitentegels en meer informatie vindt u op www.keramische-buitentegels.nl. 

Enkele van onze referenties:

Referentie Hengelo


Referentie Haaksbergen 

Klik hier om meer inspiratie op te doen voor keramische buitentegels!

Lees meer over Keramische buitentegels

Assortiment keramische buitentegels

De keramische buitentegels zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en komen in prachtige designs! Ze zijn volgens de laatste Europese normen getest en hebben een extreem lage wateropname. Met keramische terrastegels kiest u voor een prachtig terras waar u weinig onderhoud aan heeft. U kunt heel gemakkelijk de sfeer van binnen naar buiten brengen en maakt zo van uw tuin een heerlijke extra buitenkamer.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment keramische buitentegels. U kunt onze hele collectie hier bekijken. www.keramische-buitentegels.nl is een onderdeel van Regge Tegels & Vloeren en hanteert dezelfde eisen aan kwaliteit, service en prijzen. Wit u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Enter.

Oxxobase, een makkelijke verwerking van buitentegels

Voor het verwerken van de buitentegels bieden wij ook een product aan; OxxoBase. Klik hier om meer te lezen over dit handige verwerkingssysteem!

Interesse in keramische buitentegels?

Kom gerust eens langs bij ons in de showtuin om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op.

Bent u architect of designer? Dan adviseren wij u ook graag. Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

 

 

 

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!