Keramische tegels

Keramische tegels zijn tegels met alle voordelen van keramiek. Keramische tegels lijken vaak op een natuurlijk materiaal, zoals marmer of natuursteen. Alleen dan zonder alle ongemakken die deze natuurlijke stenen met zich mee brengen. Keramische tegels zijn kras- kleur en slijtvast, vlekken niet en hebben een langdurige duurzaamheid. U kunt dus optimaal lang genieten van deze tegels zonder al te veel onderhoud!Bovendien zijn, door de innovatie van de huidige tegelfabrikanten, keramische tegels tegenwoordig niet meer van hun natuurlijke voorbeelden te onderscheiden. Keramische tegels zijn overal bruikbaar, en verkrijgbaar in alle soorten en maten.  Neem keramiek in uw woonkamer, keuken, badkamer of buitenruimte!  Dus waarom niet kiezen voor keramiek?

Bekijk hier al onze tegelmerken.

Lees meer over Keramische tegels

 

Lees meer over Keramische tegels

Waarom kiezen voor keramische tegels?

Natuursteen heeft vaak een prachtige uitstraling en een unieke textuur. Alleen heeft natuursteen als nadeel dat het veel onderhoud behoeft en gevoelig is voor krassen, zuren en chemische producten. Daarom is keramiek hier een ideale vervanging voor. Keramiek heeft deze nadelen allemaal niet en is bovendien niet meer van het originele natuursteen te onderscheiden. Alleen maar voordelen dus! Verder heeft keramiek een langere duurzaamheid en behoeft keramiek weinig tot geen onderhoud.

Keramische tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan (keramische) tegels. Heeft u uw tegel gevonden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!