Keramische tegels

Keramische tegels zijn tegels met alle voordelen van keramiek. Keramische tegels lijken vaak op een natuurlijk materiaal, zoals marmer of natuursteen. Alleen dan zonder alle ongemakken die deze natuurlijke stenen met zich mee brengen. Keramische tegels zijn kras- kleur en slijtvast, vlekken niet en hebben een langdurige duurzaamheid. Bekijk direct afbeeldingen van keramische tegels uit ons assortiment. Of lees hier meer. 

Regge Tegels & Vloeren heeft een showroom met een uitgebreid assortiment aan keramische vloer- en wandtegels. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele afbeeldingen van keramische tegels uit ons assortiment:

Lees hier meer over Woonhuis Enter


Lees meer over Woonhuis Haaksbergen 


Lees hier meer over Keramische tegels Woonhuis Hengelo


Lees hier meer over Keramisch Betonlook tegels Woonhuis Hengelo


Lees hier meer over Woonhuis Wesepe


Lees meer over Tonalite Joyful


 

Lees meer over Woonhuis Holten


Lees meer over Indivipro Enter


 

Lees hier meer over de Atlas Concorde Nid


Lees meer over de Ragno Woodstyle


 

Lees meer over de Ragno Boom


Lees meer over de Equipe Artisan 


 

Lees meer over Keramische tegels

rWaarom kiezen voor een keramische tegel?

Natuursteen heeft vaak een prachtige uitstraling en een unieke textuur. Alleen heeft natuursteen als nadeel dat het veel onderhoud behoeft en gevoelig is voor krassen, zuren en chemische producten. Daarom is keramiek hier een ideale vervanging voor. Keramiek heeft deze nadelen allemaal niet en is bovendien niet meer van het originele natuursteen te onderscheiden. Alleen maar voordelen dus! Verder heeft keramiek een langere duurzaamheid en behoeft keramiek weinig tot geen onderhoud.

U kunt dus optimaal lang genieten van deze tegels zonder al te veel onderhoud!Bovendien zijn, door de innovatie van de huidige tegelfabrikanten, keramische tegels tegenwoordig niet meer van hun natuurlijke voorbeelden te onderscheiden. Keramische tegels zijn overal bruikbaar, en verkrijgbaar in alle soorten en maten.  Neem keramiek in uw woonkamer, keuken, badkamer of buitenruimte!  Dus waarom niet kiezen voor keramiek?

Keramiek in alle soorten en maten

Keramische tegels zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Hierdoor hebben keramische tegels een grote mogelijkheid tot gebruik, voor zowel thuis als bijvoorbeeld in een openbare of commerciële ruimte. Doordat de keramische tegels bijna niet van de echte variant te onderscheiden zijn, wordt niet alleen de prachtige look in huis gehaald, maar ook de duurzaamheid van hoogwaardig keramiek. Of u nou op zoek bent naar houtlook, betonlook, natuursteenlook of iets anders? Alles is mogelijk met keramische tegels!

Keramische tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan (keramische) tegels. Heeft u uw tegel gevonden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Bekijk al onze (keramische) tegels op onze Tegelmerken pagina. Of doe inspiratie op voor keramische tegels op onze Referentie pagina.

Wij hebben veel tegels uit ons assortiment liggen in onze showroom. Kom gerust eens langs! Of neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!