Keramische Vloeren

Keramische vloeren zijn vloeren van keramische tegels. Keramische tegels zijn er in allerlei afmetingen, uitstralingen en afwerkingen, zoals bijvoorbeeld houtlook, beton- en cementlook of natuursteenlook. Het voordeel van keramische vloeren is het keramische materiaal. Hierdoor zijn de vloeren kras, kleur en slijtvast en behoeven de vloeren weinig onderhoud. Bekijk direct enkele afbeeldingen van ons assortiment, of lees hier meer over keramische vloeren.

Heeft u interesse in een vloer? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe totaalprijs van ons te ontvangen. Wilt inspiratie & advies opdoen? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van ons assortiment: Lees meer over referentie Woonhuis Haaksbergen


Lees meer over project Woonhuis Enter


Lees meer over de Atlas Concorde Evolve


Lees meer over de referentie Keramisch parket visgraat motief


Lees meer over project Keramisch marmer en betonlook badkamer


Lees meer over referentie Woonhuis Wesepe


Lees meer over de Castelvetro Always


Lees meer over project Atelier Blender


Lees meer over project Keramische betonlook buitentegels


Lees meer over het project Natuursteenlook tegels Romaans Verband


Lees meer over de Flaviker Backstage


 

Lees meer over Keramische Vloeren

Keramische vloeren bij Regge Tegels & Vloeren

Het gehele assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramische tegels. Door de innovatie op het gebied van ontwerp en productie door de tegelproducten, zijn keramische vloeren er in allerlei afwerkingen, afmetingen en uitstralingen. Hierdoor is vrijwel iedere uitstraling in de vorm van keramiek te verkrijgen. Wij adviseren u graag op het gebied van tegels voor zowel vloer- als wand. Kom eens langs bij ons in de showroom, om advies te krijgen van onze verkopers.

Toepassing van keramische vloeren

Door het keramische materiaal zijn keramische vloeren vrijwel overal toe te passen, zowel binnen als buiten. Daarom zijn deze vloeren ook veel gekozen mogelijkheden in zowel particuliere als commerciële projecten. Het bijkomende voordeel van keramiek is dat het waterbestendig is, waardoor ook badkamers en keukens kunnen worden voorzien van een keramische vloer.

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, of bezoek onze showroom. Om een scherpe totaalprijs van ons te ontvangen, kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Bent u interieurontwerper, architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!