Keukentegels

Onze veelzijdige collectie wand- en vloertegels zijn uiteraard ook bruikbaar in de keuken of eetkamer, maar ook in commerciële ruimtes zoals restaurants. Hiermee wordt aan elke (eet)ruimte een unieke sfeer gegeven, die zorgt voor een comfort en gezellig gevoel met alle voordelen van keramiek! In keramiek trekken geen vlekken in en is bestand tegen water. Ideaal dus voor elke eetruimte! Lees hier meer over keukentegels.

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies & de scherpste prijs voor alle keukentegels. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs, of neem contact met ons op.

Enkele foto’s van keukentegels van onze projecten:


Lees meer over Keramische Tegels Hengelo


Lees meer over Woonhuis Wesepe


Lees meer over Woonhuis Oisterwijk


Lees meer over Herberg de Gouden Leeuw


Lees meer over Woonhuis Oisterwijk


Lees meer over Keuken Restaurant


Lees meer over Herberg de Gouden Leeuw

Lees meer over Woonhuis Haaksbergen


 

Lees meer over Woonhuis Wesepe


 

Lees meer over Keukentegels

Keukentegels in het assortiment bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan u uitstekend adviseren bij het uitzoeken van de juiste tegels voor zowel wand als vloer om uw keuken te verfraaien. Met keramische tegels haalt u een hoge kwaliteit in huis en een prachtige uitstraling. Keramische tegels voor de keuken zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Pas de tegels voor de keuken aan naar eigen wens. Ook met grotere projecten voor bijvoorbeeld restaurants en hotels helpen wij graag! Kom voor advies eens langs bij ons in de showroom.

Keukentegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste tegels. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, of kom voor advies langs in onze showroom. Meteen een scherpe prijs opvragen voor keukentegels? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!