Keukentegels

Onze veelzijdige collectie wand- en vloertegels zijn uiteraard ook bruikbaar in de keuken of eetkamer, maar ook in commerciële ruimtes zoals restaurants. Hiermee wordt aan elke (eet)ruimte een unieke sfeer gegeven, die zorgt voor een comfort en gezellig gevoel met alle voordelen van keramiek! In keramiek trekken geen vlekken in en is bestand tegen water. Ideaal dus voor elke eetruimte! Kijk bij onze tegelmerken voor de meeste prachtige (keuken)tegels!

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies & de scherpste prijs voor alle keukentegels. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs, of neem contact met ons op.

Enkele foto’s van keukentegels van onze projecten:

 

Keramische tegels keuken Oosterwoolde

Woonhuis Wesepe

 

Woonhuis Oisterwijk

Herberg de Gouden Leeuw

Woonhuis Oisterwijk

Keuken Restaurant

Keuken Restaurant

Herberg de Gouden Leeuw

 

Woonhuis Haaksbergen

Herberg de Gouden Leeuw

Woonhuis Wesepe

 

 

 

Lees meer over Keukentegels

Meteen een scherpe prijs opvragen voor keukentegels? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Bekijk hier al onze tegelmerken!

Bekijk hier ons volledige assortiment!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!