Laminaat

Laminaat is al jaren een populair onderhoudsvriendelijk alternatief voor een massief houten vloer. Onze collectie laminaat bestaat uit veel verschillende kleuren en stijlen, van een rustieke donkere vloer tot een frisse, lichte vloer.

Laminaat is eenvoudig te leggen en kan goed tegen een stootje. Op een laminaatvloer mag voluit geleefd worden! De vloer is gemakkelijk schoon te houden en is zeer kindvriendelijk. Laminaat is een goede keuze voor een betaalbare vloer waar u geen omkijken naar heeft.

Lees meer over Laminaat

Laminaat merken

Wij leveren alleen laminaatvloeren van de hoogste kwaliteit, onze vloeren zijn oersterk en duurzaam. Ambiant staat bekend als één van de beste laminaatproducenten op de markt, vanzelfsprekend hebben wij dit merk in ons assortiment. Er zijn verschillende series en kleurstellingen verkrijgbaar, elk met hun eigen voordelen en eigenschappen. Wij denken graag met u mee om te bepalen welke vloer het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie en wensen.
Wilt u op uw gemak onze laminaat collectie in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom! Ook buiten onze reguliere openingstijden kunt u een afspraak inplannen wanneer u dit beter uitkomt. Wij staan voor u klaar en adviseren u graag over verschillende materialen, eigenschappen, prijzen, afwerking en onderhoud.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!