Mozaiektegels

Mozaïektegels zijn tegels van een zeer klein formaat, die elke ruimte een prachtige uitstraling kunnen geven. Niet voor niets wordt mozaïek hier al eeuwenlang voor gebruikt. Regge Tegels & Vloeren heeft een groot en gevarieerd assortiment aan (keramisch) mozaïek. Het voordeel van keramisch mozaïek dat het van keramiek gemaakt is waardoor het een hogere kwaliteit heeft en gemakkelijk is schoon te houden. Bekijk direct enkele afbeeldingen van mozaïek uit ons assortiment!

Meteen de scherpste prijs weten voor een mozaïektegel? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom. Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Lees voor meer informatie hier meer over mozaïek. 

Enkele afbeeldingen van mozaïektegels uit ons assortiment:


Lees meer over Bisazza mozaïek 


Lees meer over Sicis tegels


Lees meer over Atlas Concorde Evolve


Lees meer over Atlas Concorde Dwell


Lees meer over Dune Mozaïek 


Lees meer over Atlas Concorde Arkshade


Lees meer over Atlas Concorde Room


Lees meer over Dune Mozaïek 


Lees meer over Dune Mozaïek 


Lees meer over Dune Mozaïek 


Lees meer over Sicis Tegels


Lees meer over Sicis Tegels


 

Lees meer over Mozaiektegels

Ons assortiment mozaïek

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan fraai mozaïek.  Hierdoor kunnen wij voor iedere wens binnen het mozaïek, een keuze geven voor iedere klant. Een deel van dit assortiment hebben wij liggen in onze showroom. Kom gerust eens langs om advies te krijgen en het mozaïek te bezichtigen. Enkele merken uit ons mozaïek assortiment zijn Sicis, Dune en Bisazza.

Niet alleen met consumenten, maar ook met grotere projecten van bijvoorbeeld architecten of designers denken wij graag mee. Wij kunnen u bijstaan tijdens het hele proces, van advies tot de uiteindelijke levering en het aanbrengen. Bezig met een groot project waarbij u mozaïek aan wilt aanbrengen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten. 

Mozaïektegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de producenten van mozaïek. Vraag voor de scherpste prijs meteen een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!