OXXOBASE

OxxoBase introduceert een revolutionaire technologie op het gebied van keramische buitentegels. Een mortelloos verwerkingssysteem op basis van panelen bestaande uit Neopor® polystyreen. Deze zorgen voor een optimale drukverdeling en afwatering van uw terras naar de bodem. Ten opzichte van een traditioneel systeem zult u met OXXOBASE flink geld besparen op materiaal en arbeid. Het monteren is zo gemakkelijk dat u dit zelfs eigenhandig zou kunnen doen. Er zijn geen zware machines voor benodigd. Bespaar tijd, arbeid en geld met OXXOBASE! Bekijk direct meer voordelen van Oxxobase.

Op zoek naar de scherpste prijs voor dit handige product? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Of lees voor meer informatie hieronder verder.

 

Lees meer over OXXOBASE

De voordelen van Oxxobase

Optimale drukverdeling

Het grootste geheim van OXXOBASE zit hem in de materiaalsamenstelling en de engineering van de plaat. Deze zorgen samen voor een optimale drukverdeling van de tegel naar de bodem. Hierdoor is dus geen dikke laag gebroken puin benodigd om een stabiele basis voor uw tegels te creëren.

Traditioneel wordt onder het zandbed een dikke laag gebroken puin toegepast die zeer arbeidsintensief is om te leggen. OXXOBASE is daarentegen ergonomisch en makkelijk te verwerken. Deze opbouw bespaart veel tijd in het totale proces.

Gemakkelijke verwerking

Door de lichte verwerking van de OXXOBASE panelen is geen groot machinaal benodigd voor de verwerking ervan. De grond wordt 15 cm afgegraven waarna een dunne laag vloerenzand wordt aangebracht en uitgevlakt.

U kunt uw stratenmaker of hovenier vragen om het systeem voor u te installeren, maar het is dus ook zeer goed mogelijk om de stappen zelf uit te voeren.

Door de lichte constructie wordt veel arbeid uitgespaard.

Toepassingen

OXXOBASE is zeer geschikt voor het (zelf) installeren van uw buitentegels.

Zowel voor keramisch, natuursteen of betonnen tegelwerk zijn onze panelen een zeer geschikte oplossing. We zien dat de panelen gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen, zoals terrassen, looppaden, patio’s, zwembaden, etcetera. Het is echter minder geschikt voor heavy load toepassingen, zoals opritten.

Op zoek naar buitentegels? Klik dan hier. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!