Natuurstenen waskommen

Wilt u uw badkamer de uitstraling geven van een wellness spa? Met rivierstenen waskommen creëert u dit luxueuze gevoel gewoon bij u thuis!
Rivierstenen waskommen worden vervaardigd uit rivierstenen, deze bestaan uit een soort graniet of basalt. Door de buitenkant onbewerkt te laten is iedere waskom uniek. De organische vormen geven de ruimte een natuurlijke en exclusieve uitstraling. Daarnaast zijn rivierstenen waskommen onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en formaten. Een echt eyecatcher in uw badkamer of toilet!

Lees meer over Natuurstenen waskommen

Naast vloeren en wandtegels hebben wij ook rivierstenen waskommen in ons assortiment opgenomen. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een unieke ruimte met een luxe gevoel. Wilt u meer informatie over onze waskommen, of wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Enter, waar we u graag voorzien van een professioneel advies.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!