Steenstrips

Steenstrips is al jarenlang een trend op het gebied van wandbekleding. Met deze prachtige panelen creëert u een authentieke en unieke wand. Door de verschillen in hoogte van steenstrips, komt een wand met steenstrips bijna letterlijk tot leven. Het creëert een prachtig reliëf aan de wand waardoor een ruimte sfeervol wordt en nooit saai op het oog zal vallen. Naast steenstrips hebben wij ook houtstrips in ons assortiment. Lees hier meer over steen- en houtstrips. 

Wilt u meer informatie over Wooden Cladding of Steenstrips? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij hebben ook enkele voorbeelden van steenstrips in onze showroom. Kom gerust eens langs in onze showroom om ze te bekijken!

Enkele afbeeldingen van steenstrips:

Steenstrips

Lees meer over Steenstrips

Steen- en houtstrips binnen ons assortiment

De levendige uitstraling van strips aan de wand brengt een unieke sfeer voor iedere ruimte. Binnen ons assortiment kan dit worden gedaan met zowel hout als steenstrips. Lees hieronder verder over de verschillende soorten strips.  Voor een goed advies over strips aan de wand kunt u het best langskomen bij ons in de showroom, dan kunnen onze verkopers u een advies op maat geven.

Houtstrips

De natuurlijke charme van hout in uw interieur, maar dan net even anders toegepast op de wand. Een prachtige combinatie met een industriële of strakke keramische vloer! Bekleed een hele muur of maak van bijvoorbeeld uw openhaard een echte eyecatcher.

Steenstrips

Met steenstrips voor aan de wand kan de natuurlijke uitstraling van natuursteen met een levendige touch. Dit komt vele ruimtes ten goede. Samen met de kwaliteit van keramiek kunt u jarenlang genieten van deze uitstraling!

Steen- of houtstrips kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Wilt u meer weten over steen- houtstrips, vraag dan vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Enter, ook buiten openingstijden kunt u een afspraak maken als u dat beter uitkomt. Wij staan voor u klaar met een heerlijke kop koffie of thee en we voorzien u graag van een eerlijk en professioneel advies!

 

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!