Vloerverwarming en vloerkoeling

Welke vloer voor vloerverwarming en vloerkoeling?

De beste geleider voor vloerverwarming en vloerkoeling zijn keramische tegels. Dit komt doordat het keramische materiaal de warmte en koeling goed geleid, en dit ook nog een tijdje vast houdt. Hierdoor is de combinatie tussen een keramische vloer en vloerverwarming en -koeling perfect, omdat dit een prachtig en behaaglijk eindresultaat op levert.

Naast een keramische vloer, is een PVC-vloer ook goed te combineren met vloerverwarming of vloerkoeling. PVC is daarentegen wel een mindere geleider van de warmte dan een keramische vloer.

Keramisch parket en vloerverwarming- en koeling

Ook keramisch parket

Uw vloer bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u een vloer combineren met vloerverwarming of -koeling, dan kan Regge Tegels & Vloeren u goed ondersteunen. Naast het adviseren en leveren van tegels of PVC, staan wij ook in contact met partijen die vloerverwarming kunnen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van vloerverwarming? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom gerust langs bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen