Vloertegels

Keramische vloertegels zijn oersterk, duurzaam en verkrijgbaar in enorm veel variaties. Daarnaast zijn ze hitte- en vochtbestendig, dus ideaal voor vloerverwarming en voor gebruik in de badkamer!

Wij hebben een uitgebreide collectie keramische vloertegels, van strak en modern tot warm en landelijk. Voor iedere stijl vindt u bij ons een passende tegel. De meeste vloertegels zijn ook als wandtegel te gebruiken, waardoor u leuke combinaties kunt maken in bijvoorbeeld uw badkamer. Met keramische vloertegels kiest u voor weinig onderhoud en een prachtige uitstraling.

Bekijk hier onze tegelmerken: Tegelmerken

Lees meer over Vloertegels

Lees meer over Vloertegels

Waarom vloertegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren heeft een zeer uitgebreid assortiment aan tegels. Met meer dan 50 topmerken uit bijvoorbeeld Italië en Spanje kunnen wij u voorzien in prachtige tegels van een gegarandeerde goede kwaliteit. Door onze directe contacten met de tegelfabrikanten kunnen wij u de tegels tegen de scherpste prijs voorzien. In onze showroom liggen meer dan 50 verschillende tegels en keramisch parketten. Kom gerust eens langs en laat u adviseren door een van onze verkopers.

Neem ook gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!