Vloertegels

Keramische vloertegels zijn oersterk, duurzaam en verkrijgbaar in enorm veel variaties. Daarnaast zijn ze hitte- en vochtbestendig, dus ideaal voor vloerverwarming en voor gebruik in de badkamer! Bekijk direct enkele afbeeldingen. 

Wij hebben een uitgebreide collectie keramische vloertegels, van strak en modern tot warm en landelijk. Voor iedere stijl vindt u bij ons een passende tegel. De meeste vloertegels zijn ook als wandtegel te gebruiken, waardoor u leuke combinaties kunt maken in bijvoorbeeld uw badkamer. Met keramische vloertegels kiest u voor weinig onderhoud en een prachtige uitstraling.

Meer inspiratie op doen voor vloertegels? Kijk dan eens op onze referentie pagina. 

Op zoek naar de scherpste prijs? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Lees meer over Vloertegels

Enkele afbeeldingen van vloertegels uit ons assortiment:

Woonhuis Doetinchem

Woonhuis Doetinchem

Woonhuis Doetinchem

Woonhuis Utrecht

Woonhuis keramische tegels en pvc

Bakkerij Bart Emmen

Eurocenter Amsterdam

Woonhuis Haaksbergen

De Salon

Lees meer over Vloertegels

Waarom vloertegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Vloertegels zijn er in alle soorten en maten. Denk eens aan natuursteenlook, houtlook of betonlook tegels in de vorm van keramiek. Pas de vloer die u wilt aan naar wens. Een binnenvloer kan ook in een prachtig geheel worden doorgelegd naar buiten. Kijk hiervoor ook eens op bij buitentegels. 

Regge Tegels & Vloeren heeft een zeer uitgebreid assortiment aan tegels. Met meer dan 50 topmerken uit bijvoorbeeld Italië en Spanje kunnen wij u voorzien in prachtige tegels van een gegarandeerde goede kwaliteit. Door onze directe contacten met de tegelfabrikanten kunnen wij u de tegels tegen de scherpste prijs voorzien. In onze showroom liggen meer dan 50 verschillende tegels en keramisch parketten. Kom gerust eens langs en laat u adviseren door een van onze verkopers.

Vloertegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan het uitgebreide assortiment aanbieden tegen de scherpste prijs. vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!