Vloerverwarming

Verwarming in de vloer, efficient en prettig. Gelijkmatige verwarming in huis voor een lage prijs. Regge Tegels & Vloeren kan u adviseren en de vloerverwarming aanbieden voor een scherpe prijs!

Vloerverwarming heeft in de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Niets is zo fijn als een warm aanvoelende vloer, ook als het buiten koud is. Dit is ook mogelijk bij keramische tegels. De verwarmingselementen worden in de vloer ingefreesd waar vervolgens de tegels op komen te liggen. De warmte wordt doorgegeven door de keramische tegels waardoor u nooit meer last hoeft te hebben van koude voeten. De keramische tegels zelf zijn uitstekend bestand tegen de warmte en zullen geen schade ondervinden van de verwarmingselementen.

Vloerverwarming werkt uiterst efficient in de verwarming omdat de ruimte gelijkmatig verwarmt wordt. Hierdoor is het niet alleen prettig, maar ook nog eens mileubewust en niet onbelangrijk: goed voor de portefeuille!

Wij werken samen met Vloerverwarming Nederland, een erkende partner die gespecialiseerd is in het aanleggen van vloerverwarming. Hierdoor heeft u altijd een specialist met jarenlange ervaring die de vloerverwarming aanlegt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over garantie en dergelijke. Alles wordt door ons geregeld en alles wordt door erkende specialisten gelegd waardoor u de allerbeste kwaliteit in huis haalt. Zie hieronder het instructiefilmpje van Vloerverwarming Nederland.

Wilt u graag vloerverwarming of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op via info@regge-tegels.nl, telefonisch via 0547 – 38 59 16 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u graag verder.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!