Wandtegels

Onze veelzijdige collectie wandtegels bestaat uit de mooiste kleuren, dessins, structuren en stijlen. Regge Tegels & Vloeren heeft een gevarieerd assortiment aan wandtegels. Of u nu gaat voor modern, kleurrijk of een rustgevende hammam stijl, met onze tegels creëren wij uw wens. En ook nog eens tegen de scherpste prijs! Bekijk hieronder enkele foto’s van wandtegels.

Benieuwd tegen welke scherpe prijs wij tegels aan kunnen bieden? Vraag dan nu meteen een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over wandtegels? Klik dan hier en lees meer. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van projecten waarbij wij de (wand)tegels hebben mogen verzorgen:

Lees meer over Betonlook- en marmerlooktegels 


Lees meer over Indivpro Enter


 

Lees meer over Keramisch Marmer in badkamer 


Lees hier meer over Badkamer Van der Valk


Lees hier meer over Atlas Concorde Mek


Lees meer over Atlas Concorde Mark


Lees hier meer over Panaria Even


Lees meer over de Atlas Concorde Arkshade 


Lees meer over Toiletten van de Valk


 

 

 

Lees meer over Badkamer Betonlook


Lees meer over Tonalite Crayon


Lees meer over Indivipro Enter


 

Lees meer over Wandtegels

Keramische wandtegels

Keramische wandtegels zijn een zeer goede keuze voor de badkamer. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en gemakkelijk toepasbaar. Ook zijn ze bestand tegen vocht en zijn de meeste series extra veilig door een toplaag met antislip. Er wordt altijd gekeken naar de R-waarde (stroefheid) van vloertegels, zo wordt het uitglijrisico beperkt!
Ons assortiment keramische tegels bestaat uit zeer veel kleuren, formaten en stijlen. Mix & match voor een persoonlijke touch of gebruik onze grote formaten tegels voor een ruimtelijk effect!

Marmerlook, betonlook, natuursteenlook of houtlook, allemaal mogelijk met keramische wandtegels.

De mogelijkheden zijn oneindig op het gebied van keramische tegels. Zo kunt u kiezen voor grote tegels, stroken of mozaïektegels op de wand. Kies dezelfde kleur als de vloertegels voor een rustige eenheid of ga juist voor een spannende contrasterende kleur. Wij adviseren u graag over materiaal- en kleurgebruik voor grote of juist kleine ruimtes. Daarnaast kunnen wij het totaalplaatje leveren, van vloerverwarming tot het leggen van de vloer en het afwerken met plinten.

Of u nou opzoek bent naar wandtegels voor de woonkamer, badkamer of juist voor residentiële, openbare en commerciële ruimtes. Regge Tegels & Vloeren helpt u graag bij het uitkiezen van tegels naar wens.

Bekijk voor al onze tegels op de Tegelmerken pagina. 

Badkamertegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de tegelproducenten. Hierdoor kunnen wij de tegels tegen de scherpste prijs aanbieden.

Wilt u meer informatie over wandtegels of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!