Wooden Cladding / Steenstrips

Wooden cladding is een nieuwe trend op het gebied van wandbekleding. Met deze prachtige panelen creëert u een authentieke en unieke wand. Door de verschillen in hoogte van steenstrips, komt een wand met steenstrips bijna letterlijk tot leven. Het creëert een prachtig reliëf aan de wand waardoor een ruimte sfeervol wordt en nooit saai op het oog zal vallen.

Klik hier voor enkele sfeerimpressies van Wooden Cladding en Steenstrips.

Wilt u meer informatie over Wooden Cladding of Steenstrips? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of klik hier en lees meer over Wooden Cladding en Steenstrips. Wij hebben ook enkele voorbeelden van Steenstrips in onze showroom. Kom gerust eens langs in onze showroom om ze te bekijken!

Enkele afbeeldingen van Wooden Cladding en Steenstrips

Steenstrips

Lees meer over Wooden Cladding / Steenstrips

Houtstrips

De natuurlijke charme van hout in uw interieur, maar dan net even anders toegepast op de wand. Een prachtige combinatie met een industriële of strakke keramische vloer! Bekleed een hele muur of maak van bijvoorbeeld uw openhaard een echte eyecatcher.

Wilt u meer weten over wooden cladding of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Enter, ook buiten openingstijden kunt u een afspraak maken als u dat beter uitkomt. Wij staan voor u klaar met een heerlijke kop koffie of thee en we voorzien u graag van een eerlijk en professioneel advies!

 

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!