Belgisch Hardsteen

Belgisch hardsteen, een natuursteen met een prachtige uitstraling. Niet voor niets is deze steensoort een van de meest gebruikte natuurstenen. De fraaie uitstraling van Belgisch hardsteen is ook te verkrijgen in keramiek varianten. Hiermee krijgt u de look van Belgisch hardsteen in de vorm hoogwaardig en praktisch keramiek! Bekijk hier direct de afbeeldingen van Belgisch hardsteen keramische tegels uit ons assortiment, of klik hier voor meer informatie.

Wilt u advies over Belgisch hardsteen in de vorm van keramiek? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs bij ons in de showroom. Wilt u direct een scherpe prijs weten voor Belgisch hardsteen in de vorm van keramiek? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Enkele afbeeldingen:

Kronos Carriere du Kronos 


Flaviker Nordik Stone


Refin Bluetech


ABK Imoker Gent


Waarom kiezen voor Belgisch hardsteen in de vorm van keramiek?

Keramiek heeft vele voordelen ten opzichte van natuursteen. Keramiek is een sterker materiaal dat niet vlekt en daarbij ook kras- en slijtvast is. Verder is keramiek gemakkelijk schoon te houden. Door de geavanceerde productietechnieken van tegenwoordig wordt Belgisch hardsteen tot in het kleinste detail nagebootst in keramiek. Door te kiezen voor Belgisch hardsteen in de vorm van keramiek, krijgt u dus wel de prachtige uitstraling van het hardsteen samen met de voordelen van keramiek!

Ook voor buiten?

Belgisch hardsteen in de vorm van keramiek is er uiteraard ook voor buitenruimtes. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan op www.keramische-buitentegels.nl 

Belgisch hardsteen keramische tegels kopen

Regge Tegels & Vloeren biedt meerdere varianten van Belgisch hardsteen in keramiek. Meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs bij ons in de showroom of showtuin. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bent u architect of designer en op zoek naar Belgisch hardsteen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.