Nieuw in het assortiment: vtwonen Visgraat PVC

Een nieuwe mogelijkheid voor uw interieurinrichting: visgraat PVC series van vtwonen. Deze fraaie houtlook series PVC zijn ontwikkeld in dezelfde stijl als waar vtwonen bekend om staat; Design, stijlvol en kwaliteit. Gebruik de vtwonen visgraat series om klassieke en levendige vloeren bij jou in huis te krijgen. Bekijk hier direct alle series van vtwonen PVC.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

vtwonen visgraat PVC voor levendige, klassieke stijlen

Waarom is het visgraat PVC van vtwonen zo populair? Dit komt ten eerste door de levendige houtstructuren die zijn opgenomen in deze houtlook series van vtwonen. Deze houtstructuren zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout. Ten tweede is de combinatie tussen het houtlook PVC perfect om een klassieke en levendige stijl in ruimtes te krijgen. Ten derde is de kwaliteitsstandaard van vtwonen en dus ook van de vtwonen visgraat series hoog, waardoor er extra lang genoten kan worden van de vtwonen visgraat vloeren. Een visgraat serie van vtwonen is bijvoorbeeld de vtwonen Herringbone.

De kwaliteit van vtwonen PVC

Wanneer u kiest voor een vtwonen visgraat PVC serie bent u ook verzekerd van de kwaliteit van vtwonen PVC. Het PVC van vtwonen heeft als eigenschappen dat het tegen een stootje kan, een duurzaam karakter heeft, een hoge slijtbestendigheid heeft en waterbestendig is. Daarom ben je wanneer je kiest voor een visgraat PVC vloer van vtwonen niet alleen verzekerd van een klassieke stijl in je huis, maar kun je ook extra lang genieten van deze vloer. Ook zal het onderhoud van de vloer geen pijnpunt zijn omdat het PVC zeer onderhoudsarm is.

vtwonen PVC in visgraat bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan alle PVC series van vtwonen aanbieden tegen de scherpste prijs samen met een goed advies op maat. Kom voor de scherpe prijzen en een goed advies eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Direct een schepre prijs ontvang voor een visgraat serie van vtwonen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van vtwonen visgraat PVC