Cementlook tegels

Tegels met een cement- of betonlook creëren een strakke uitstraling voor uw interieur. Deze strakke uitstraling van cementlook tegels past in de trends van het hedendaags design. Het voordeel van de cementlook tegels uit ons assortiment, is dat deze tegels gemaakt zijn van keramiek. Dit geeft keramische cementlook tegels een hoge kwaliteit en toch een prachtige uitstraling. Lees hier meer over Cementlook tegels

Regge Tegels & Vloeren heeft cementlook tegels in verschillende soorten en maten, wat ons assortiment ruim en gevarieerd maakt. Kijk direct naar foto’s van cementlook tegels uit het assortiment. Meteen een scherpe prijs weten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op.

Afbeeldingen van enkele cementlook tegels uit ons assortiment:


Lees meer over referentie Betonlook tegels binnen- en buiten


Lees meer over de Atlas Concorde Evolve


Lees hier meer over Cementlook tegels Woonhuis Holten


Lees meer over de RAK Cementina


Lees meer over project de Salon


Lees meer over de Castelvetro Fusion


Lees meer over Kronos Prima Materia


Lees meer over Vogue Ceramica Tegels


Cementlook tegels, strak en modern.

Cementlook tegels hebben een strak en moderen karakter. Dit geeft cementlook de mogelijkheid om rustieke uitstralingen in ruimtes te brengen. Deze uitstraling gaat helemaal mee in de trends van tegenwoordig. Cementlook tegels zijn tegenwoordig in allerlei vormen, maten en afwerkingen te verkrijgen, ook binnen het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. Wij hebben vele series cementlook tegels aanwezig in onze showroom. Kom gerust langs om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers.

Interesse in cementlook tegels?

Wilt u cementlook tegels kopen, of wilt u meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Vragen kunt u uiteraard ook stellen via onze chat.

Bent u architect of interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.