Corona-update 15-12-2020

Door de maatregelen omtrent het corona-virus is onze showroom gesloten voor particuliere verkoop tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. Daarnaast zijn wij geheel gesloten tot en met maandag 4 januari. Hieronder geven wij extra toelichting over wat de corona-maatregelen voor ons bedrijf betekenen en hoe wij u toch nog willen blijven adviseren en inspireren.

Showroom enkel open op afspraak voor B2B. 

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is onze showroom uitsluitend op afspraak te bezoeken voor of via onze B2B klanten. Voor het bezoeken van de showroom geldt een mondkapjesplicht, en nemen wij uiteraard alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht.

Digitaal inspireren

Ondanks dat onze showroom gesloten is, wil Regge Tegels & Vloeren u nog graag digitaal blijven inspireren en adviseren. Dit doen wij op de volgende manieren:

Regge 360º App

In de App- en Playstore is onze gratis Regge 360º App te downloaden. Op deze app hebben wij van meerdere projecten 360º beelden staan, om zo toch nog een goed beeld van vloer- en wandafwerkingen uit onze collectie te kunnen geven.

Website

Op onze website staat ons gehele assortiment en een deel van onze projecten. Kijk eens op de referentie pagina om onze projecten te bekijken en inspiratie op te doen voor uw vloer!

Social Media

Op onze social media (Pinterest, Facebook en Instagram) plaatsen wij wekelijks en dagelijks inspiratie voor uw vloer- of wandafwerking. Houd onze social media kanalen dus ook zeker in de gaten!

Toch nog extra advies?

Wilt u bij onze mogelijkheden tot digitale inspiratie toch nog advies van onze verkopers? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon.

Advies op afstand of aan huis

Ook op afstand zijn wij u graag van dienst en geven wij u graag een goed advies op maat via bijvoorbeeld een (video)bel-afspraak om. Advies op locatie is eventueel mogelijk, wij komen graag aan huis langs voor een adviesgesprek en het eventueel tonen van onze producten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leveringen gaan door

Leveringen, inmeet- en montageafspraken gaan gewoon door, afhalen (op afspraak) blijft mogelijk. Hierbij vragen wij u wel om betreffende de gezondheid van uzelf en onze medewerkers de maatregelen van het RIVM in acht te nemen.

Ook in deze lastige periode hopen wij u van dienst te kunnen zijn!