Een moderne stijl met een strakke en stoere uitstraling: Keramische betonlook tegels

Betonlook past helemaal in het plaatje van de moderne trends. De strakke uitstraling is populair onder designers en architecten. Betonlook tegels zijn perfect om iedere ruimte van een stoere en industriële uitstraling te voorzien. De tegels kunnen in elke ruimte worden toegepast en hebben alle praktische voordelen van keramiek.

Met betonlook wordt een urbane, industriële sfeer in iedere ruimte gebracht. Door de vele kleurvariaties van fabrikanten kan de uitstraling van de tegel ook nog eens naar wens en functie worden aangepast. Keramische betonlook zijn in vele maten verkrijgbaar. In kleine formaten, zoals 30×60, maar ook in XL-Formaten als 320×160 cm. Pas het formaat aan naar wens!

Denk aan de strakke betonlook voor een badkamer, keuken, woonkamer of het buitenterras. Maar ook commerciële en openbare ruimtes als bedrijfshallen of restaurants kunnen de moderne uitstraling krijgen door het gebruik van betonlook tegels!

Keramische betonlook tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft uiteraard een uitgebreid assortiment aan keramische betonlook tegels. Neem voor meer informatie hierover eens contact met ons op!

Enkele afbeeldingen van keramische betonlook tegels: