Houtlook Tegels

Houtlook tegels zijn het perfecte alternatief voor een houten vloer. Houtlook tegels binnen ons assortiment zijn keramisch, hierdoor zijn de tegels onder meer kleur-, kras- en slijtvast en onderhoudsarm. Daarnaast wordt in keramische houtlook tegels ieder detail van echt hout perfect overgenomen. Daarom zijn houtlook tegels de beste mogelijkheid voor wie wel een prachtige houten uitstraling wil, maar niet de nadelen van echt hout.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van houtlook tegels? Neem dan eens contact met ons op of kom inspiratie op doen bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs weten voor houtlook tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat zijn houtlook tegels?

Hout is een prachtig, natuurlijk materiaal dat al sinds mensenheugenis gebruikt wordt. De natuurlijke kenmerken van hout zoals noesten, barsten en kleurverschillen brengen het gevoel van natuur met zich mee. Helaas heeft hout als materiaal ook nadelen, zoals de kras- en slijtgevoeligheid en het vele onderhoud dat dit materiaal nodig heeft. Daarom zijn er tegenwoordig ook houtlook tegels van keramiek. Deze houtlook tegels hebben alle kenmerken die houdt populair maken maar niet de nadelen van echt hout. Oftewel, de ideale combinatie tussen inspiratie en materiaal.

De voordelen van keramische houtlook tegels

Het assortiment houtlook tegels van Regge Tegels & Vloeren bestaat volledig uit keramische houtlook tegels, wat ook wel keramisch parket wordt genoemd. Keramiek is een gebakken materiaal waardoor de poriën dicht zitten en er hierdoor geen vuil in kan trekken. Ook is keramiek kras en slijtvast waardoor u geen gebruiksporen op de vloer zult zien. Naast deze praktische voordelen kan door de moderne productietechnologie van tegenwoordig alle details van natuurlijk hout worden overgenomen in een keramische tegel.

De meer bekendere en gangbare naam van keramisch houtlook tegels is keramisch parket. Ga direct naar de algemene pagina van keramisch parket.

Overal in huis & tuin het karakter van hout!

Het voordeel van keramische houtlook tegels is dat de tegels overal toegepast kunnen worden door de hoogwaardige eigenschappen. Door de vochtbestendigheid zijn houtlook tegels zelfs in de badkamer te gebruiken, een ruimte waar echt hout helaas niet te gebruiken is. Ook buitenruimtes kunnen het natuurlijke en rustieke karakter van hout krijgen met houtlook tuintegels, die vaak met een dikte van 2 of 3 cm worden geproduceerd om bestand te zijn tegen omstandigheden van buiten en gemakkelijk verwerkt te kunnen worden.

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren op het gebied van houtlook tegels is zeer gevarieerd. Hiermee proberen wij aan te sluiten op de wens van iedere klant en voor iedere afwerking. Dit doen wij door allerlei soorten qua afmetingen, afwerkingen en kleuren op te nemen in ons assortiment. Wilt u meer weten over ons assortiment? Kom dan eens langs bij ons in de showroom waar wij u meer inspiratie en informatie over houtlook tegels kunnen geven. Enkele populaire series aan houtlook tegels uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld de Atlas Concorde Nid, Flaviker Nordik Wood en de Marazzi Treverk.

Meer informatie over houtlook tegels?

Houtlook tegels zijn een van de meest gekozen vloerafwerkingen op dit moment. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij houtlook tegels. Ook bent u met onze A-kwaliteit keramische tegels altijd verzekerd van een houtlook vloer van hoge kwaliteit. Kom ons assortiment aan houtlook tegels bekijken in onze showroom, of bel/mail ons gerust eens bij vragen. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via ons zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van houtlook tegels: