Vacature Stoffeerder/Vloerenlegger

Per direct is Regge Tegels & Vloeren op zoek naar een stoffeerder/vloerenlegger. Ben jij iemand met ervaring op het gebied van stofferen en zoek je een uitdagende, afwisselende baan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In de functie van stoffeerder ben je verantwoordelijk voor de stoffering van onze projecten, zowel bij particuliere als zakelijke klanten. Als stoffeerder en vloerenlegger pak je bij ons projecten op door het hele land, maar voornamelijk in de regio Overijssel/Gelderland. De werkzaamheden bestaan uit het leggen van PVC- en laminaat vloeren, het bekleden van trappen, het schuren en egaliseren van vloeren en het aanbrengen van plinten. Omdat je veelal op locatie bij projecten bent, ben jij voor ons de schakel met de klant en het gezicht van onze service. Daarom krijg jij de verantwoordelijkheid voor een goede oplevering van onze projecten.

Wie zoeken wij:

Wat bieden wij:

Lijkt het je wat om in een jong, gemotiveerd en gezellig team je handen uit de mouwen te steken? Dan maken we graag kennis met jou!

Interesse?

Denk jij dat jij de juiste persoon bent voor deze vacature? Stuur je CV dan op naar bart@regge-tegels.nl of bel ons op 0547-385916.