Badkamer Tegels

Om uw badkamer een design te geven dat u wenst, zijn badkamer tegels de belangrijkste factor. Deze tegels bepalen namelijk de uitstraling voor uw badkamer.

Om uw badkamer een design te geven dat u wenst, zijn badkamer tegels de belangrijkste factor. Deze tegels bepalen namelijk de uitstraling voor uw badkamer. Regge Tegels & Vloeren heeft voor de badkamer een breed assortiment aan tegels in allerlei stijlen om zo aan te sluiten bij uw wens.

Wilt u meer informatie over badkamertegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Een vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen kan natuurlijk ook.

Eindeloze mogelijkheden

Welke stijl u ook zoekt voor de badkamer, Regge Tegels & Vloeren heeft voor iedere ontwerpstijl een badkamertegel in het assortiment. Ons assortiment aan badkamertegels is er op gericht om een brede keus aan klanten te kunnen bieden, om zo aan iedere wens te voldoen. Dit is gedaan door verschillende en uiteenlopende stijlen en afwerkingen van tegels in het assortiment te hebben.

Waar moet u opletten bij het uitzoeken van badkamertegels?

Naast uitstraling, is het natuurlijk ook belangrijk dat badkamertegels qua kwaliteit en gebruik bij uw badkamer passen. Daarom hebben wij tegels in het assortiment met een extra hoge stroefheidswaarde van R11 tot R13, die ideaal zijn voor gebruik in een natte ruimte zoals uw badkamer.

Vloertegels badkamer

Vloertegels voor de badkamer moeten een hoge stroefheid hebben vanwege de gladheid, maar hiernaast natuurlijk ook passen bij de stijl van uw badkamer. In ons assortiment vindt u vele mogelijkheden voor de vloer in uw badkamer. Een strakke betonlook, of een rustieke houtlook badkamer vloertegel is allemaal mogelijk binnen ons assortiment.

Wandtegels badkamer

Wandtegels voor de badkamer zijn er in allerlei formaten, veel gekozen afmetingen voor de wand zijn bijvoorbeeld 30x60 cm, 60x60 cm of 75x75 cm. Maar de laatste tijd zijn ook grotere 'slabs' van bijvoorbeeld 120x240 of 240x240 cm populair om extra grote oppervlakken te kunnen creëeren. Ook zijn de laatste tijd decor- en patroontegels in de badkamer steeds populairder aan het worden.

Het voordeel van keramische badkamertegels

Het voordeel van badkamertegels uit ons assortiment is dat al onze tegels gemaakt zijn van keramiek. Omdat keramische tegels kleur, kras en slijtvast zijn, zijn deze tegels geschikt om een lange duurzaamheid van uw badkamer te kunnen garanderen.

Mozaiek tegels badkamer

Een klassieke of elegante uitstraling geven aan de badkamer? Denk dan ook eens aan mozaiek tegels in de badkamer! Mozaiek kan worden verwerkt aan de vloer of wand van de badkamer. Ook kunnen mozaiek tegels in de badkamer worden gecombineerd met bijvoorbeeld de betonlook of houtlook tegels die u kiest voor de badkamer. Pas het helemaal aan naar eigen stijl! Bekijk hier ons assortiment aan mozaiek tegels.

Meer informatie en inspiratie op doen?

Wilt u meer informatie over badkamer tegels? Kom dan langs bij ons in de showroom inspiratie op doen en meer informatie krijgen van onze verkopers. Of neem direct contact met ons op.

Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactforumulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen