PVC Visgraat

PVC Visgraat is een populair legmotief, omdat visgraat de ruimte een chique, levendige uitstraling geeft. Klik hier voor meer informatie.

PVC Visgraat is een populair legmotief, omdat visgraat de ruimte een chique, levendige uitstraling geeft. Naast dat PVC in visgraat prachtig oogt, heeft PVC ook nog grote voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Zo is PVC veel onderhoudsvriendelijker en gaat het langer mee dan echt hout. Haal dus met visgraat PVC een levensechte houtlook in huis, met de voordelen van keramiek.

Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om PVC in visgraat te bekijken, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor PVC in Visgraat?

Kies voor een PVC Visgraat vloer wanneer u houdt van een levendige vloer in combinatie met een levensechte, authentieke houtlook. Daarnaast heeft u natuurlijk de voordelen van houtlook PVC:

  • Houtlook PVC is levensecht en niet te onderscheiden van echte houtlook.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk.
  • Goedkoper dan echt hout in visgraat.
  • Geluiddempend
  • Te combineren met vloerverwarming- en koeling.
  • Waterbestendig, dus ook bruikbaar in natte ruimtes.

Kies uw PVC Visgraat Vloer bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt u een ruime keuze aan PVC vloeren die ook in visgraat motief verkrijgbaar zijn. In onze showroom hebben wij eigen merk PVC-Vloeren, die we speciaal laten produceren. Maar ook liggen in onze showroom vloeren van topmerken zoals Vivafloors, Moduleo, Ambiant en VTWonen PVC. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen en hierbij advies te krijgen van onze verkoopadviseurs.

PVC in visgraat motief leggen of laten leggen

U kunt natuurlijk een PVC Vloer zelf laten leggen, maar Regge Tegels & Vloeren kan u met het legproces natuurlijk ook ondersteunen. Hiervoor staan wij in contact met een groep PVC leggers. Ook op dit gebied nemen wij u graag het werk uit handen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een PVC Vloer in visgraat? Neem dan direct contact met ons op, of kom een kijkje nemen in onze fysieke showroom in Enter. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen