Slaapkamer Vloer

Een slaapkamer is een ruimte waar je tot rust komt. Daarom wil je hier een vloer die past bij je eigen smaak. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor verschillende mogelijkheden zoals keramisch parket en pvc-vloeren in verschillende stijlen.

De vloer in de slaapkamer

Een slaapkamer is een ruimte waar je tot rust komt. Daarom wil je hier een vloer die past bij je eigen smaak. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor verschillende mogelijkheden zoals keramisch parket en pvc-vloeren in verschillende stijlen.

Bent u dus op zoek naar een nieuwe vloer voor de slaapkamer en/of bovenverdieping? Regge Tegels & Vloeren adviseert u hierbij graag en voorziet u daarbij in een scherpe prijs. Neem direct contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Enkele referenties van ons met slaapkamer vloeren

Ruime keuze aan slaapkamer vloeren bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies bij uw slaapkamervloer en ook inspireren wij u graag in onze showroom. Wij bieden vele verschillende stijlen voor een vloer in de slaapkamer of op de bovenverdieping. Hiermee sluiten wij aan op iedere wens van de klant.

Een keramische tegelvloer in de slaapkamer

Keramische tegels voor de slaapkamer zorgen er voor dat de vloer van uw slaapkamer van een hoge kwaliteit zijn en ook qua uitstraling niet in hoeven te boeten. Met keramische tegels is het mogelijk om bijvoorbeeld keramisch parket met een natuurgetrouwe houtlook of betonlook tegels met een moderne uitstraling te verkrijgen in uw slaapkamer.

Keramisch parket; Het alternatief voor een houten slaapkamer vloer

Een slaapkamer is de ruimte om tot rust te komen. Daarom wordt hier vaak gekozen voor een houten vloer vanwege de rustieke, natuurgetrouwe uitstraling wat hout met zich mee brengt. Echter heeft hout ook nadelen met zich mee, zoals het onderhoud en de krasgevoeligheid. Daarom biedt Regge Tegels & Vloeren een assortiment aan keramische houtlook tegels, wat ook wel bekent staat als keramisch parket. Met keramisch parket in de slaapkamer wordt wel de natuurgetrouwe look van echt hout meegebracht maar dan in de voordelen van A-kwaliteit keramiek.

PVC als vloer in de slaapkamer

De meest gekozen optie voor de slaapkamervloer is PVC. PVC voelt zacht aan en is hiermee ideaal als vloer in de slaapkamer. De meest populaire PVC vloer, is PVC in visgraat met een houtlook. Maar ook andere afwerkingen zijn mogelijk. En natuurlijk kan PVC worden gecombineerd met vloerverwarming. Bekijk direct ons assortiment aan PVC Vloeren.

Levendigheid met visgraat

Er kan ook gekozen worden voor een meer levendige look in de slaapkamer, door te kiezen voor een visgraat vloer. Een visgraat vloer in de slaapkamer kan in de vorm van keramisch parket of PVC in houtlook.

Het gemak van vloerverwarming

Zowel keramische tegels als PVC-vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Dus wanneer je het op de bovenverdieping comfortabel warm wilt hebben zijn deze vloerafwerkingen een goede keus. Ook bij het verzorgen van de vloerverwarming kunnen wij u ondersteunen.

Vind de perfecte slaapkamervloer bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert en ondersteunt graag bij het maken van de juiste keus die past bij uw wens voor de slaapkamer. Kom eens langs bij ons in de showroom om de perfecte vloer voor uw slaapkamer te vinden.

Meer informatie over de mogelijkheden voor een slaapkamer vloer? Neem dan eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van verkoopadviseurs. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen