Visgraat Vloer

Een vloer leggen in visgraat motief is een van populairste en meest gekozen legmotieven van dit moment. Een visgraat motief wordt altijd gecombineerd met houtlook keramisch parket of PVC. Deze combinatie leidt tot een levendige vloer die sfeer en karakter brengt in iedere ruimte.

Een levendige vloer door visgraat motief

Een vloer leggen in visgraat motief is een van populairste en meest gekozen legmotieven op dit moment. Een visgraat motief wordt altijd gecombineerd met houtlook keramisch parket of PVC. Deze combinatie leidt tot een levendige vloer die sfeer en karakter brengt in iedere ruimte.

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over een visgraat vloer. Doe op deze pagina direct inspiratie op, of kom eens langs bij ons in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkoopmedewerkers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze projecten met een visgraat vloer:

Wat is een visgraat vloer precies?

Een visgraat vloer is geen vloer opzich, met visgraat wordt het legmotief van de vloer bedoeld. Zo kan bijvoorbeeld keramisch parket of PVC worden verwerkt in het visgraat motief, waardoor u uiteindelijk een visgraat vloer krijgt. Het visgraat motief wordt verkregen door de planken loodrecht tegen elkaar aan te leggen waardoor als het ware een patroon wordt gecreërd vergelijkbaar met visgraat.

Waarom kiezen voor een vloer in visgraat?

Een vloer recht leggen oogt rustig. Wanneer u een vloer iets levendiger en dynamischer wilt laten lijken kan het visgraat patroon worden toegepast.

Verschillende mogelijkheden bij Regge Tegels & Vloeren

Een visgraat motief is toe te passen op zowel keramisch parket als PVC. Bij keramisch parket is de meest gekozen afmetinge voor visgraat 20x120 cm, maar dit kan ook kleinere planken van bijvoorbeeld 15x90 cm. Wilt u een kleiner formaat als visgraat vloer? Kies dan voor PVC, waarmee het mogelijk is om bijvoorbeeld een visgraat vloer te leggen met het formaat van 7,5x30 cm. Lees hier meer over PVC in visgraat, of kijk hier voor meer informatie over keramisch parket in visgraat.

Laat de vloer leggen of doe het zelf

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u een PVC of keramisch parket vloer in visgraat laten leggen. Wij staan hiervoor in contact met PVC leggers en tegelzetters door het hele land, die de visgraat vloer helemaal naar uw wens kunnen afwerken. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u de vloer zelf laat leggen.

Meer informatie over een visgraat vloer

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een visgraat vloer? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij diverse series keramisch parket en PVC in visgraat liggen. Kom eens langs en laat u inspireren. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het leggen van een visgraat vloer. Kortom, wij kunnen u alle zorgen ontnemen om de visgraat vloer te krijgen die bij u past.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen