Woonkamer Vloer

Wilt u uw woonkamer (opnieuw) inrichten? Dan is de vloer die u kiest één van de bepalende factoren voor de ambiance die u wilt creëeren in de woonkamer.

De vloer van uw woonkamer

Wilt u uw woonkamer (opnieuw) inrichten? Dan is de vloer die u kiest één van de bepalende factoren voor de ambiance die u wilt creëeren in de woonkamer. Om een vloer die u kiest aan te laten sluiten bij uw wens, biedt Regge Tegels & Vloeren een ruim assortiment aan vloertegels van A-kwaliteit.

Meer informatie over de mogelijkheden? Dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Laat u natuurlijk ook inspireren bij ons op de website.

Leg de basis van uw woonkamer

Welke vloer kiest u in de woonkamer? Het is belangrijk dat de vloerafwerking die u kiest voor de woonkamer aansluit op de stijl en sfeer die u voor ogen heeft. Daarom bieden wij een assortiment waarin allerlei stijlen vertegenwoordigd zijn van bijvoorbeeld houtlook, betonlook, marmerlook en natuursteenlook vloertegels. Daarnaast hebben wij ook een assortiment aan PVC dat verwerkt kan worden op de vloer van uw woonkamer.

Woonkamer Vloertegels

Tegels in de woonkamer zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen. Denk bij deze stijlen aan bijvoorbeeld rustgevende houtlook tegels in de woonkamer of een moderne betonlook.

Een opkomende trend op het gebied van woonkamer vloertegels zijn tegels in extra groot formaat, van bijvoorbeeld 100x100 cm of 120x120 cm. Met deze grotere formaten worden aaneengesloten oppervlaktes gecreeerd in de woonkamer doordat er minder voeg nodig is bij grotere formaten vloertegels.

Keramische vloertegels in de woonkamer

Ons assortiment aan tegels bestaat enkel uit keramische tegels. Het voordeel van keramische tegels is dat de tegels kleur, kras en slijtvast zijn en weinig onderhoud behoeven. Hierdoor kunt u nog een keer wat laten vallen zonder dat dit in de tegels trekt. Ook hebben de tegels hierdoor een lange duurzaamheid waardoor u extra lang kunt genieten van de vloer. Ook is een keramische tegels uitstekend te combineren met vloerverwarming.

PVC-vloer voor de woonkamer

Een PVC-vloer voor de woonkamer wordt vaak gekozen vanwege de onderhoudsvriendelijkheid en de gemakkelijke plaatsing. PVC-vloeren zijn ook in allerlei stijlen te verkrijgen, zowel in beton als houtlook. Daarnaast is PVC goed te combineren met vloerverwarming. Ook in een PVC-vloer voor de woonkamer voorziet Regge Tegels & Vloeren u graag. Bekijk hier ons assortiment aan PVC-Vloeren.

Ook vloerverwarming?

Een comfortabele vloer in de woonkamer is natuurlijk ook belangrijk. Een comfortabele vloer kan worden verkregen door tegels of PVC te combineren met vloerverwarming. En niet alleen vloerverwarming is mogelijk, tegenwooordig kan dit ook worden gecombineerd met vloerkoeling! Lees hier meer over het gemak van vloerverwarming.

Koop uw vloertegels of PVC voor de woonkamer bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u inspiratie op doen en advies krijgen van onze verkoopmedewerkers? Kom dan eens langs bij ons in de showroom. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor een woonkamer vloer.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen