Woonkamer Vloer

Wilt u uw woonkamer (opnieuw) inrichten? Dan is de vloer die u kiest één van de bepalende factoren voor de ambiance die u wilt creëeren in de woonkamer.

Wilt u uw woonkamer (opnieuw) inrichten? Dan is de vloer die u kiest één van de bepalende factoren voor de ambiance die u wilt creëeren in de woonkamer. Om een vloer die u kiest aan te laten sluiten bij uw wens, biedt Regge Tegels & Vloeren een ruim assortiment aan vloerafwerkingen van A-kwaliteit.

Meer informatie over de mogelijkheden? Dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.

De woonkamervloer is de basis van het interieur

Het is belangrijk dat de vloerafwerking die u kiest voor de woonkamer aansluit op de stijl en sfeer die u voor ogen heeft. Daarom bieden wij een assortiment waarin allerlei stijlen vertegenwoordigd zijn

Tegelvloer woonkamer

Ons assortiment aan tegels bestaat enkel uit keramische tegels. Het voordeel van keramische tegels is dat de tegels kleur, kras en slijtvast zijn en weinig onderhoud behoeven. Hierdoor kunt u nog een keer wat laten vallen zonder dat dit in de tegels trekt. Ook hebben de tegels hierdoor een lange duurzaamheid waardoor u extra lang kunt genieten van de vloer. Ook is een keramische tegels uitstekend te combineren met vloerverwarming.

PVC-vloer voor de woonkamer

Een PVC-vloer voor de woonkamer wordt vaak gekozen vanwege de onderhoudsvriendelijkheid en de gemakkelijke plaatsing. PVC-vloeren zijn ook in allerlei stijlen te verkrijgen, zowel in beton als houtlook. Daarnaast is PVC goed te combineren met vloerverwarming. Ook in een PVC-vloer voor de woonkamer voorziet Regge Tegels & Vloeren u graag.

Visgraatvloer woonkamer

Keramisch parket of PVC kan in visgraat motief worden verwerkt. Visgraat motief geeft een levendige uitstraling aan de houtlook van PVC of keramisch parket.

Kom inspiratie op doen

Wilt u inspiratie op doen en advies krijgen van onze verkoopmedewerkers? Kom dan eens langs bij ons in de showroom. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen