Keramisch hout

Nu nieuw in ons assortiment: keramisch hout. Steigerhout en sloophout van keramiek. Een robuuste, geleefde uitstraling van hout met de vele voordelen van keramiek! Denk bij keramisch hout aan bijvoorbeeld een houtlook tegel of houtlook keramisch parket. Bekijk direct enkele afbeeldingen van keramisch parket uit ons assortiment

Op zoek naar keramisch hout of wilt u meer informatie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt hier meer lezen of contact met ons opnemen. Vragen kunt u uiteraard ook stellen voor de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van keramisch hout uit ons assortiment:


Lees meer over Woonhuis Wesepe 


Lees meer over Woonhuis Haarlem


Lees meer over de Flaviker Cozy


Lees meer over de Flaviker Nordik Wood


Lees meer over de Ragno Woodtale


 Ons assortiment keramisch hout

Houtstructuur vloeren zijn op dit moment helemaal hot! De ontwikkelingen gaan dan ook razend snel in deze series.
Er is keramisch steigerhout en keramisch sloophout verkrijgbaar! Een hippe, robuuste en stoere uitstraling voor uw ruimte. Met de geleefde uitstraling van steiger- sloophout met alle voordelen van keramiek!

Onze series zijn zijn niet alleen toepasbaar als vloertegel, maar ook als wandtegel. Ook nog eens verkrijgbaar in talloze maten, kleurschakeringen en houtstructuren. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos!

Ook voor in de badkamer is keramiek ideaal. geen last van de vochtige atmosfeer. Ideaal en makkelijk in onderhoud. Tevens geeft dit een prachtige uitstraling.

Keramisch hout kopen?

Bent u geïnteresseerd in keramisch hout? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u architect of designer dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk voor meer informatie ook eens op onze referentie pagina.