Keramisch Marmer

Marmer past helemaal in de klassieke en luxueuze woontrends. Een echte marmeren vloer is prachtig, maar is delicaat. Met keramisch marmer combineert u de exclusieve uitstraling van marmer met alle voordelen van keramiek. Het gehele assortiment marmerlook tegels van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramisch marmer. Meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens inspiratie en advies opdoen in de showroom.

Keramisch marmer is ook populair onder architecten en designers. Ook op dit gebied ondersteunen wij graag architecten en designers. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. Benieuwd tegen welke scherpe prijs wij keramische marmer tegels aan kunnen bieden? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan!

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keramische marmerlook tegels; het beste alternatief voor echt marmer

Marmer is een materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt om prestigieuze en klassieke ruimtes een uitstraling van luxe en schoonheid te geven. Denk hierbij aan eeuwenoude kerken, paleizen of herenhuizen. Ook bij u thuis in de badkamer of woonkamer is marmer geschikt om de uitstraling van luxe en schoonheid te creëren. Er zijn vele verschillende marmersoorten, vrijwel iedere soort natuurlijk marmer is te vinden bij ons in het assortiment.

Keramisch marmer is niet van echt marmer te onderscheiden. De kleuren, aderen en patronen zijn namelijk tot in perfectie nagebootst. Het geeft uw ruimte een lichte en frisse basis. Keramische marmertegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en heel goed te combineren met vloerverwarming. Een prachtige vloer om binnen aan vloer en wand te verken.

Waarom kiezen voor keramisch marmer

Door keramiek kunnen tegenwoordig keramische marmerlook tegels worden gemaakt. Door het gebruik van marmer zijn de tegels van een hoogwaardige kwaliteit. De keramische tegels zijn kras-, kleur- en slijtvast, vlekt niet en zijn bestand tegen water. Hierdoor hebben keramische tegels ook nog eens weinig onderhoud nodig! Allemaal voordelen van keramisch marmer t.o.v. echt, natuurlijk marmer. Door de verbeterde en innovatieve productietechnieken van de tegelfabrikanten, is keramisch marmer ook al bijna niet meer te onderscheiden van natuurlijk marmer. Kies met keramisch marmer voor hoogwaardige kwaliteit samen met de fraaie marmerlook! Enkele populaire keramische marmerlook series uit ons assortiment zijn de Atlas Concorde Marvel, Fondovalle Infinto 2.0, Marazzi Allmarble en de Ragno Bistrot.

Keramisch marmer bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan keramische marmerlook tegels. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant kunnen wij u een zeer scherpe prijs bieden voor marmerlook tegels. Een deel van dit assortiment is te zien bij ons in de showroom. Kom gerust eens langs om de meest fraaie series keramische marmerlook tegels bij ons in de showroom te bekijken. Dan kunnen onze verkopers u advies op maat geven samen met de bijpassende, scherpste prijs!

Een scherpe prijs ontvangen of meer informatie?

Bent u benieuwd tegen welke scherpe prijs wij keramisch marmer aan kunnen bieden? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van keramisch marmer uit ons assortiment: