Keramische Buitentegels

Keramisch buitentegels zijn er in allerlei soorten, maten, afwerkingen en uitstralingen. Een stoere betonlook, een robuuste natuursteenlook of juist een natuurlijke houtlook? Allemaal verkrijgbaar binnen ons assortiment buitentegels. Het voordeel van onze buitentegels is dat wij enkel keramische buitentegels aanbieden. Dat betekent dat alle tegels kleur, kras en slijtvast zijn en ook nog eens weinig onderhoud behoeven. Ideaal voor buitenruimtes dus!

Wilt u meer informatie over keramische buitentegels? Kom dan eens ons assortiment bekijken bij ons in de showroom en tegelijk advies krijgen van onze verkoopadviserus, of neem direct contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van onze projecten

Waarom kiezen voor keramische buitentegels?

Keramische buitentegels hebben vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een echte natuurstenen vloer. Natuursteen heeft een prachtige uitstraling, echter is de kwaliteit lager dan keramische tegels en gaan natuurstenen buitentegels minder lang mee. Daarom is het verstandig om te kiezen voor keramische buitentegels. Keramische buitentegels zijn kleur, kras en slijtvast en daarnaast hebben ze een lange duurzaamheid. Ook zijn keramische buitentegels in allerlei stijlen te krijgen, zoals betonlook of natuursteenlook en zelfs een prachtige houtlook!

Buitentegels in ons assortiment

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat geheel uit buitentegels gemaakt van keramiek. Hierdoor kunnen wij een ruim en gevarieerd assortiment aanbieden van A-kwaliteit producten, waar voor vele projecten een keus tussen zit.

Kom eens inspiratie op doen

Wilt u inspiratie op doen voor buitentegels? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showtuin die 24/7 geopend is en tijdens kantooruren adviseren onze verkoopadviseurs u graag. Direct meer informatie krijgen? Neem dan contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen