Betonlook Terrastegels

Om een stoere, moderne uitstraling te geven aan uw tuin, terras of buitenruimte zijn betonlook terrastegels uitstekend geschikt. Betonlook terrastegels in ons assortiment worden geproduceerd van keramiek. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en zorgt er bovendien voor dat de buitentegels bestand zijn tegen omstandigheden van buiten.

Meer informatie of inspiratie voor betonlook terrastegels? Kom dan eens langs bij ons in de showtuin, of neem direct contact met ons op. U kunt ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Betonlook tegels voor buiten

Betonlook buitentegels kunnen worden gebruikt om een stoere of industriële uitstraling te geven aan uw buitenruimte in de voordelen van keramiek. De keramische tegels zijn 2, 3 of 4 cm dik en hiermee bestand tegen buitenomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk om een moderne betonlook te geven aan uw buitenruimte in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit.

Ons assortiment betonlook terrastegels

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren is bestaat uit een breed en gevarieerd scala aan keramische betonlook tegels. Met dit assortiment proberen wij aan te sluiten op de wensen van alle klanten, zowel voor particuliere als commerciële projecten.

Maatwerk

Moeten er bij uw project tegels op maat worden gemaakt voor bijvoorbeeld een (zwembad)rand of trap? Ook hierbij kan Regge Tegels & Vloeren u ondersteunen en de tegels op maat laten maken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van betonlook terrastegels? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van betonlook terrastegels uit ons assortiment