Houtlook Terrastegels

Houtlook terrastegels geven de mogelijkheid om een rustieke, houten uitstraling te geven aan uw buitenruimte. Houtlook keramische terrastegels zijn vaak 2, 3 of 4 cm dik en hierdoor uitstekend geschikt voor de omstandigheden van buiten. Door de productietechnologiën van de tegelfabrieken wordt een niet van echt te onderscheiden houtlook gegeven aan de tegels en gecombineerd met het keramische materiaal geeft dit de perfecte mogelijkheid om een kwalitatief hoogwaardige houtlook vloer te krijgen voor uw buitenruimte.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van houtlook terrastegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom eens inspiratie en advies op doen bij ons in de showroom. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een scherpe prijs kan natuurlijk ook.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Houtlook Keramische Terrastegels

Het voordeel van houtlook keramische terrastegels is het keramische materiaal waar de tegels van gemaakt zijn. Het keramiek zorgt ervoor dat de tegels kleur, kras en slijtvast zijn en bovendien uitstekend bestand tegen de omstandigheden van buiten. Door de geavanceerde printtechnologiën wordt hierbij ook een levensechte houtlook verkregen tot in het kleinste detail.

Assortiment

Het assortiment van ons is er op gericht om de populaire uitstraling van keramisch parket ook voor buiten mogelijk te maken. Bij ons in de showtuin hebben wij meerdere voorbeelden liggen van keramische houtlook terrastegels. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het assortiment? Dan kunt u bij ons langskomen, of direct contact met ons opnemen. Bent u bezig met een zakelijke project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen