Zwembadtegels en -randen

Keramische buitentegels zijn zeer geschikt om aan te brengen rondom een zwembad. Het voordeel van keramische buitentegels is dat de tegels kleur, kras en sltijvast zijn en ook een hoge stroefheidswaarde hebben, ideaal dus voor de omstandigheden rondom een zwembad. Daarnaast zijn keramische tegels te verkrijgen in vele variaties en hierdoor aan te passen naar uw wens.

Op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van zwembadtegels- en randen? Dan kunt u contact met ons opnemen, of een keer langskomen bij ons in de showtuin. Wilt u een totaalprijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Zwembadtegels

De tegels die u kiest voor rondom uw zwembad bepalen de uitstraling en de karakter, daarom is het belangrijk dat u tegels kiest die passen bij uw eigen wens. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor een ruim en gevarieerd assortiment die ook kwalitatief hoogwaardig zijn door het gebruik van A-kwaliteit keramiek. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw zwembad zonder al te veel onderhoud. Kom gerust eens inspiratie hiervoor op doen bij ons in de showtuin.

Zwembadranden

Een zwembad moet vaak ook worden afgewerkt door middel van zwembadranden. Deze zwembadranden moeten op maat worden gemaakt. Ook hierin kan Regge Tegels & Vloeren ondersteunen en zwembadranden op maat laten maken die aansluiten bij de wens van uw zwembad.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zwembadtegels en -randen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showtuin. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact op met onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van onze projecten