Keramische vloertegels Twente

Bent u op zoek naar keramische vloertegels van topkwaliteit? Bij Regge Tegels & Vloeren in Twente bieden wij u keramische vloertegels van A-kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Wij kopen zelf de keramische vloertegels in door heel Europa. Dit doen wij rechtstreeks bij de fabrikant zodat wij de prijzen van onze keramische vloertegels relatief laag kunnen houden. Bij ons in Twente bent u dus aan het juiste adres voor keramische vloertegels met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Keramische vloertegels Twente

Keramische vloertegels zijn ideaal voor gebruik in huis. Een keramische vloertegel heeft enkele zeer goede eigenschappen:

Hard
Sterk
Makkelijk schoon te houden
Slijtvast
Hittebestendig

Daarnaast zijn ze zeer stevig en kunnen ze niet krom trekken. Keramische vloertegels zijn dus geschikt voor uw keuken, uw woonkamer en zelfs uw badkamer.
Op onze website ziet u een greep uit ons assortiment keramische vloertegels. Wij verkopen bijvoorbeeld vloertegels van populaire tegelmerken als Atlas Concorde, Pastorelli, Mosa en vele anderen. In onze showroom in Twente kunt u nog meer keramische vloertegels bekijken. De showroom is alleen op afspraak geopend. Uiteraard hanteren wij hier dezelfde aanbiedingen en scherpe prijzen als op internet.

Heeft u op onze website of in onze showroom in Twente, keramische vloertegels gevonden die aan uw smaak voldoen? De meeste vloertegels zijn uit voorraad leverbaar en kunnen dus direct geleverd worden. Wanneer uw gewenste vloertegels niet op voorraad zijn bestellen wij ze bij de fabriek. Gemiddeld duurt het dan nog twee weken voordat we de keramische vloertegels aan u kunnen leveren.

U kunt ons assortiment keramische vloertegels op onze website bekijken. Zit hetgeen waar u naar op zoek bent er niet tussen? U kunt het ons altijd vragen via info@regge-tegels.nl, telefonisch via 0547 – 38 59 16 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u graag verder.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens voor meer informatie over keramisch parket op Keramisch parket of voor meer informatie over vloertegels Vloertegels