Marmerlook tegels

Een marmerlook tegel zorgt in iedere ruimte voor een klassieke en luxueuze uitstraling. Marmer is een bouwmateriaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt om prestigieuze ruimtes een extra touche te geven. De marmerlook tegels bij Regge Tegels & Vloeren zijn gemaakt van keramiek. Deze tegels hebben een hogere kwaliteit waardoor deze tegels in een betere staat blijven en langer mee gaan. Bekijk hier direct enkele foto’s uit ons assortiment. Of klik hier voor meer informatie.

Interesse in marmerlook tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uw vraag kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Enkele tegels uit ons assortiment:


Lees meer over Project Woonhuis Hengelo


Lees meer over de Atlas Concorde Marvel


Lees meer over project Badkamer Van der Valk


Lees meer over Toiletten van der Valk


Lees meer over de Atlas Concorde Marvel


Lees meer over de Cotto d’Este Vanity


Marmerlook tegels toepassing

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan marmerlook tegels. Marmer is in donkere en lichte kleuren verkrijgbaar samen met verschillende afmetingen. Of u nou op zoek bent naar donkere kleuren, lichte kleuren, kleine formaten of grote formaten.

Overal kunnen wij u in adviseren samen met een scherpe prijs. Het voordeel van marmer tegels bij ons is dat onze tegels gemaakt zijn van keramiek waardoor de kwaliteit en duurzaamheid hoger ligt. Hierdoor kan een marmeren tegel ook worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag!

Zowel bij kleine als grotere projecten denken wij graag met de klant mee in het totaalplaatje! Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om u te laten inspireren en adviseren. Interesse in marmerlook keramische tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.