Mozaïek Tegels

Mozaïek Tegels zijn tegels van een zeer klein formaat, die elke ruimte een prachtige uitstraling kunnen geven. Niet voor niets wordt mozaïek hier al eeuwenlang voor gebruikt. Regge Tegels & Vloeren heeft een groot en gevarieerd assortiment aan (keramisch) mozaïek. Het voordeel van keramisch mozaïek dat het van keramiek gemaakt is waardoor het een hogere kwaliteit heeft en gemakkelijk is schoon te houden.

Wilt u meer advies & inspiratie op het gebied van mozaiëk? Dan bent u van harte welkom in onze showroom voor een gesprek met een van onze verkopers. Ook kunt u hiervoor natuurlijk contact met ons opnemen. Wilt u een scherpe prijs weten voor een mozaiëk tegel? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat zijn mozaiek tegels?

Mozaiek is van oudsher een patroon gemaakt door gebruik van fragmenten steen, glas, steentjes of wat voor een materiaal dan ook. Deze patronen zijn als sinds de oudheid bekent uit bijvoorbeeld Romeinse badhuizen en villa's. Met dit mozaiek als inspiratie worden tegenwoordig mozaiek tegels gemaakt. Dit zijn vaak keramische mozaiek tegels bij ons in het assortiment. Deze tegels worden gebakken en met moderne technologie verfraaid tot met allerlei patronen en decors. Deze tegels zijn er in enorm veel variaties. Denk bij deze variaties aan bijvoorbeeld de maten, kleuren en afwerkingen waarin mozaiek tegels verkrijgbaar zijn.

Mozaiek tegels badkamer

De ruimte waar mozaiek het meest wordt toegepast, is de badkamer. Mozaiek tegels vergroten de mogelijkheden van ontwerp in uw ruimte. Een douche of wand in de badkamer krijgt direct een andere uitstraling wanneer u kiest voor mozaiek. Ook is dit materiaal zeer goed te combineren met andere stijlen, zoals betonlook tegels of keramisch parket. Het voordeel van mozaiek tegels is dat deze uit ons assortiment van keramiek zijn en dus vochtbestendig en onderhoudsarm. Ideale eigenschappen voor een ruimte als de badkamer!

Mozaiek Matjes

Mozaiek staat bekend om de uitstraling die komt door de kleine fragmenten van bijvoorbeeld steentjes of glas. Om deze fragmenten stuk voor stuk op de muur te plakken is natuurlijk te veel werk. Daarom zijn mozaiek tegels tegenwoordig vaak verkrijgbaar in mozaiek matjes. Deze matjes hebben een formaat van bijvoorbeeld 30x30 cm. De mozaiek matjes zorgen voor een gemakkelijkere verwerking in iedere ruimte!

Ons assortiment aan mozaïek tegels

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan fraai mozaïek. Hierdoor kunnen wij voor iedere wens binnen het mozaïek, een keuze geven voor iedere klant. Een deel van dit assortiment hebben wij liggen in onze showroom. Kom gerust eens langs om advies te krijgen en het mozaïek te bezichtigen. Enkele bekende producenten van mozaiek zijn bijvoorbeeld 41Zero42 Tegels, Bisazza Mozaiek en Mutina Tegels.

Niet alleen met consumenten, maar ook met grotere projecten van bijvoorbeeld architecten of designers denken wij graag mee. Wij kunnen u bijstaan tijdens het hele proces, van advies tot de uiteindelijke levering en het aanbrengen. Bezig met een groot project waarbij u mozaïek aan wilt aanbrengen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Mozaïek Tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de producenten van mozaïek. Hierdoor kunnen wij mozaiek leveren tegen een scherpe prijs samen met een snelle levering en natuurlijk advies op maat. Vraag voor een scherpe prijs meteen een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van Mozaiek Tegels uit ons assortiment