Mozaïek Tegels

Mozaïek Tegels zijn tegels van een zeer klein formaat, die elke ruimte een prachtige uitstraling kunnen geven. Niet voor niets wordt mozaïek hier al eeuwenlang voor gebruikt. Regge Tegels & Vloeren heeft een groot en gevarieerd assortiment aan (keramisch) mozaïek. Het voordeel van keramisch mozaïek dat het van keramiek gemaakt is waardoor het een hogere kwaliteit heeft en gemakkelijk is schoon te houden.

Wilt u meer advies & inspiratie op het gebied van mozaiëk? Dan bent u van harte welkom in onze showroom voor een gesprek met een van onze verkopers. Ook kunt u hiervoor natuurlijk contact met ons opnemen. Wilt u een scherpe prijs weten voor een mozaiëk tegel? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Enkele afbeeldingen van Mozaiek Tegels uit ons assortiment

Ons assortiment aan mozaïek tegels

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan fraai mozaïek. Hierdoor kunnen wij voor iedere wens binnen het mozaïek, een keuze geven voor iedere klant. Een deel van dit assortiment hebben wij liggen in onze showroom. Kom gerust eens langs om advies te krijgen en het mozaïek te bezichtigen.

Niet alleen met consumenten, maar ook met grotere projecten van bijvoorbeeld architecten of designers denken wij graag mee. Wij kunnen u bijstaan tijdens het hele proces, van advies tot de uiteindelijke levering en het aanbrengen. Bezig met een groot project waarbij u mozaïek aan wilt aanbrengen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Mozaïektegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de producenten van mozaïek. Vraag voor een scherpe prijs meteen een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen