Portugese Tegels

Portugese tegels zijn fraaie en unieke tegels. Portugese tegels hebben vaak een verschillende patronen en kleuren aan het oppervlak, hetgeen de unieke uitstraling van Portugese tegels creëert. Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan Portugese (keramische) tegels, waarvan een deel ook in onze showroom ligt. Kom gerust eens langs voor een advies op maat van onze verkopers.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten me producten van Portugese tegels, de tegels tegen een scherpe prijs aanbieden. Vraag voor deze scherpste prijs nu een geheel vrijblijvende offerte aan. Of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Stijlvol en authentiek

Portugese Tegels staan bekend om de stijlvolle patronen die in het oppervlak zijn verwerkt. Deze patronen maken vloer en wand levendig en zullen een breed scala aan mogelijkheden bieden om een ruimte in te richten naar eigen wens. De laatste jaren is het aanbod aan Portugese tegels sterk uitgebreid door de producenten. Met de handgemaakte originele, handgemaakte Portugese Tegels als inspiratie is het aanbod op het gebied van keramische tegels de laatste jaren sterk uitgebreid om aan de wensen van iedere klant te kunnen voldoen.

Keramische Portugese Tegels

Van origine zijn Portugese handgemaakte producten. Tegenwoordig worden deze Portugese Tegels niet altijd meer handgemaakt maar ook machinaal geproduceerd van keramiek. Door keramiek zijn de Portugese tegels in ons assortiment kleur, kras en sltijvast en onderhoudsarm. Vrijwel alle soorten, maten, kleuren, prints en stijlen zijn hierbij mogelijk in de vorm van het keramisch materiaal. Geef ook uw ruimte het gemak van keramische tegels!

Portugese Tegels in de keuken

Portugese tegels zijn een opkomende trend in Nederland. Waar ze in andere Zuid-Europese landen al veel gezien worden als vooral keukentegel of badkamertegel, worden ze in ons kikkerlandje ook steeds meer toegepast. Ook niet gek, de variatie in stijlen, kleuren en prints maakt dat de Portugese tegel toepasbaar is in het gehele huis. Door Portugese tegels toe te passen in uw keuken, krijgt u direct een gezellige en levendige ruimte. Plaats ze bijvoorbeeld als keukenwand, zodat het een echte eyecatcher in uw keuken is.

Portugese Vloertegels

De Portugese tegels uit ons assortiment zijn dus allemaal gemaakt van keramiek. Door het gemak van keramiek zijn onze Portugese tegels uitstekend te gebruiken als vloertegels. De Portugese vloertegels zullen uw creatieve mogelijkheden voor vloerafwerkingen zeer verruimen. In de woonkamer en keuken zijn de vloertegels te gebruiken, maar ook in commerciele ruimtes zoals hotels en restaurants.

Portugese tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan Portugese keramische tegels. Denk hierbij aan vloer- en wandtegels, decoratieve tegels en speciale afwerkingen in de vorm van bijvoorbeeld mozaïek en hexagon. Een deel van deze Portugese tegels hebben wij liggen in onze showroom. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u adviseren door onze verkopers. Door onze ervaren verkopers en de directe contacten met Portugese tegelfabrieken kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs, samen met goed advies op maat.

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de Portugese tegelproducenten. Enkele populaire merken zijn Vives Ceramica, Savoia en Fioranese Tegels. Door deze directe contacten kunnen wij de klant voorzien in de scherpste prijs voor (Portugese ) tegels. Meteen een scherpe prijs opvragen voor Portugese tegels? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan. Of neem voor meer informatie contact met ons op.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van Portugese tegels uit ons assortiment: