Portugese Tegels

Portugese tegels zijn fraaie en unieke tegels. Portugese tegels hebben vaak een verschillende patronen en kleuren aan het oppervlak, hetgeen de unieke uitstraling van Portugese tegels creëert. Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan Portugese (keramische) tegels, waarvan een deel ook in onze showroom ligt. Kom gerust eens langs voor een advies op maat van onze verkopers.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten me producten van Portugese tegels, de tegels tegen een scherpe prijs aanbieden. Vraag voor deze scherpste prijs nu een geheel vrijblijvende offerte aan. Of neem voor meer informatie contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van tegels uit ons assortiment:

Portugese tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan Portugese, keramische tegels. Denk hierbij aan vloer- en wandtegels, decoratieve tegels en speciale afwerkingen in de vorm van bijvoorbeeld mozaïek en hexagon. Een deel van deze Portugese tegels hebben wij liggen in onze showroom. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u adviseren door onze verkopers. Door onze ervaren verkopers en de directe contacten met Portugese tegelfabrieken kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs, samen met goed advies op maat.

Portugese tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de Portugese tegelproducenten. Door deze directe contacten kunnen wij de klant voorzien in de scherpste prijs voor (Portugese ) tegels.
Meteen een scherpe prijs opvragen voor Portugese tegels? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan. Of neem voor meer informatie contact met ons op.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Benieuwd naar ons volledig assortiment, of naar al onze tegelmerken? Ga dan naar onze assortiment pagina of onze tegelmerken pagina.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen