PVC houtlook

PVC houtlook met geeft een rustieke en natuurlijke uitstraling aan iedere ruimte. Op zoek naar houtlook PVC? Dan kan Regge Tegels & Vloeren u hierbij uitstekend helpen. Wij hebben een ruim assortiment aan PVC houtlook. Samen met de scherpste prijs kunnen wij u voorzien in een prachtige vloer en advies op maat. Bekijk direct enkele afbeeldingen van PVC houtlook vloeren uit ons assortiment. Klik hier voor meer informatie. 

Benieuwd naar de scherpste prijs voor een PVC houtlook? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom voor advies op maat. U kunt voor meer informatie ook contact met ons opnemen, of uw vraag stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van PVC vloeren uit ons assortiment:

Lees meer over Moduleo PVC


Lees meer over Moduleo PVC


Lees meer over PVC Woonhuis Swifterbant 


Lees meer over PVC project Swifterbant


Lees meer over Ambiant PVC


Lees meer over het project Woonhuis Doetinchem 


Waarom Houtlook PVC?

Houtlook PVC heeft vele voordelen ten op zichtte van een echten houten vloer. Zo is de kwaliteit van PVC hoger dan dat van hout, en is de verwerking makkelijker en goedkoper dan een houten vloer. Maar op de uitstraling wordt zeker niet ingeleverd! Door houtlook PVC krijgt u de prachtige uitstraling van hout samen met de voordelen van keramiek.

Houtlook PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren 

Regge Tegels & Vloeren heeft al bij vele projecten de PVC (houtlook) vloeren mogen leveren. Ook hebben wij directe contacten met fabrikanten van PVC vloeren. Deze combinatie leidt er toe dat wij u in goed advies samen met een scherpe prijs kunnen voorzien. Benieuwd naar projecten waarbij wij de PVC vloeren in houtlook hebben mogen leveren? Kijk dan eens bij onze PVC referenties.

Regge Tegels & Vloeren kan PVC-vloeren aanbieden tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.