Floer Walvisgraat

De Floer Walvisgraat is extra groot en megamat visgraat PVC. Walvisgraat PVC is de grotere uitvoering van het standaard PVC. Met een walvisgraat PVC vloer van Floer creëert u extra elegantie in uw woning. De Walvisgraat-serie wordt gekenmerkt door zijn extra matte uitstraling, waardoor de walvisgraat PVC vloer van Floer een warme en comfortabele uitstraling creëert.

Heeft u interesse in de Floer Walvisgraat PVC vloeren? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie. Of kom gerust in onze showroom kijken om de Floer Walvisgraat PVC in het echt bekijken in onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Floer Walvisgraat PVC

De Floer Walvisgraat Floer valt op door zijn extra matte afwerking, wat de vloer een warme en comfortabele uitstraling geeft. Deze unieke vloer is niet alleen prachtig om te zien, maar ook uiterst praktisch. Door de extra sterke sluitlaag van 0,55mm dik, is deze vloer super sterk. Kies voor de Floer Walvisgraat PVC vloer en geniet van een prachtige, duurzame vloer die jarenlang meegaat.

Floer Walvisgraat PVC met een mega matte afwerking

De Floer Walvisgraat PVC vloer valt op door zijn unieke combinatie van een groot formaat visgraat, ook wel bekend als walvisgraat, én een opvallend mega matte afwerking. Deze matte finish geeft niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar creëert ook een warme en rustige sfeer in elke ruimte. De subtiele textuur en het matte oppervlak van de vloer zorgen ervoor dat deze gemakkelijk te onderhouden is en tegelijkertijd een luxueuze uitstraling behoudt. Kies voor de Floer Walvisgraat PVC vloer met mega matte afwerking voor een stijlvolle en moderne toevoeging aan uw interieur.

Floer Walvisgraat PVC collectie

De Floer Walvisgraat PVC vloer is een synoniem voor kwaliteit en stijl. Dankzij de extra grote afmeting in stroken en de megamatte afwerking krijgt uw interieur een luxe uitstraling die indruk maakt. Deze vloer is ideaal voor zowel moderne als klassieke interieurs en biedt de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit. Met 8 kleurvariaties in de serie, kan de vloer ook naar eigen wens worden aangepast.

Floer Walvisgraat inclusief egaliseren en leggen

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden we niet alleen hoogwaardige Floer PVC vloeren aan, maar we nemen ook de volledige zorg voor het egaliseren en leggen van uw nieuwe vloer uit handen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw Floer Walvisgraat PVC vloer perfect geëgaliseerd wordt, zodat deze op een stabiele en strakke ondergrond komt te liggen. Vervolgens wordt de vloer vakkundig geplaatst, met oog voor detail en kwaliteit.

Kleuren en afmetingen Floer Dorpen

De Floer Walvisgraat PVC Vloer is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Walvisgraat Narwal Nootbruin MEGAMAT
  • Walvisgraat Noordkaper Natuur MEGAMAT
  • Walvisgraat Zwaardvis Zwart MEGAMAT
  • Walvisgraat Gaia Grijsbeige MEGAMAT
  • Walvisgraat Orka Onbehandeld MEGAMAT
  • Walvisgraat Bryde Bruin MEGAMAT
  • Walvisgraat Cetus Creme MEGAMAT
  • Walvisgraat Balein Beige MEGAMAT

Afmetingen

91,4 x 15,2 x 0,25 cm (Dryback)

Een scherpe prijs voor de Floer Walvisgraat bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u profiteren van een scherpe prijs voor de Floer Walvisgraat. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze collectie? Neem dan direct contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom voor deskundig advies van onze verkoopadviseurs.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het Floer Walvisgraat PVC