Moduleo LayRed PVC

Moduleo Layred PVC is een kwalitatieve PVC vloer die stijlvol design koppelt aan een hoge kwaliteit samen met een makkelijke verwerking. Het grote voordeel van de LayRed collectie is dat dit PVC een geïntegreerde ondervloer heeft waardoor het PVC makkelijk op een bestaande vloer kan worden gelegd, zonder een voorbereidende egalisering. Lees hier meer over deze PVC vloer, of bekijk direct foto’s van de collectie.

Interesse in de gemakken en fraaie uitstraling van LayRed PVC, of wilt u meer informatie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom. Of vraag om direct een scherpe prijs te weten, een geheel vrijblijvende offerte aan! Uw vraag kunt stellen via de chat op onze website.

Afbeeldingen van de Layred collectie:LayRed Venetian StoneLayRed JetstoneLayRed Cantera OakLayRed Midland OakLayRed Country OakLayRed Classic OakLayRed Brio Oak


 

Lees meer over Moduleo LayRed PVC

Moduleo LayRed PVC collectie

De LayRed PVC collectie is geproduceerd met de allernieuwste productietechnieken waardoor een perfecte combinatie is gecreëerd van uitstraling en kwaliteit. Ook zorgt de geïntegreerde ondervloer ervoor dat het PVC makkelijk gelegd kan worden zonder de bestaande vloer te egaliseren. Ook heeft Moduleo aandacht besteed aan waterbestendigheid en geluidskwaliteit. Zo is deze PVC collectie volledig waterbestendig en vermindert de vloer een groot deel van het geluid. Met de uitstraling van meerdere hout- en steenlook afwerkingen kan het Moduleo LayRed PVC aangepast worden naar de stijl die bij u past!

Moduleo LayRed PVC toepassing

Door de makkelijke verwerking van het PVC is de LayRed collectie ideaal voor bijvoorbeeld renovatie projecten van oudere gebouwen, ook omdat de stijlen en afwerkingen van de collectie goed bij deze ruimtes passen. Hierbij komt ook kijken dat de LayRed collectie goed geleid en dus uitstekend geschikt is voor vloerverwarming.

Kenmerken LayRed PVC

  • Meerlaagse pvc-vloer met geïntegreerde ondervloer
  • Kras- en vlekbestendig
  • Waterdicht
  • Sterk en stabiel
  • Aangenaam zacht en stil
  • Makkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Makkelijk te verwerken
  • Levenslange garantie
  • En natuurlijk prachtige designs!

LayRed PVC kleuren en afmetingen

De LayRed collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– LayRed Brio Oak
– LayRed Classic Oak
– LayRed Country Oak
– LayRed Midland Oak
– LayRed Cantera Oak
– LayRed Jetstone
– LayRed Venetian Stone

Afmetingen:
De afmetingen verschillen. Neem contact met ons op om hier meer informatie over te krijgen.

Meer informatie over Moduleo LayRed PVC?

Voor meer informatie over deze collectie kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier van architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!