Moduleo Parquetry PVC

Met het Moduleo Parquetry is een nieuwe visgraat PVC vloer. Met de Parquetry wordt een stijlvolle doch klassieke PVC vloer in huis gehaald. Deze vloer geeft deze sfeer aan iedere ruimte en brengt nog meer leven in de ruimte door het visgraat legpatroon. De houtlook is tot in de kleinste details overgenomen, waardoor deze prachtige uitstraling in huis te halen is, maar wel met alle praktische voordelen van PVC. Bekijk hieronder enkele foto’s, of lees hier meer over de Moduleo Parquetry collectie.

Regge Tegels & Vloeren kan Moduleo PVC aanbieden tegen de scherpste prijs, dus ook de Parquetry collectie. Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs! Of kom langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen. Heeft u een vraag? Deze kunt u stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van Parquetry PVC:


Parquetry Blackjack OakParquetry Country OakParquetry Hoover Stone


 

Lees meer over Moduleo Parquetry PVC

Moduleo Parquetry PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Het realistische PVC kan in vele ruimtes worden toegepast door de hoge kwaliteit van het PVC. Deze uitstraling kan dus zowel thuis als in commerciële of openbare ruimtes worden gebruikt om een heerlijke sfeer in iedere ruimte te creëren. Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in een scherpe prijs voor deze prachtige vloer.

Waarom kiezen voor Moduleo Parquetry PVC?

Parquetry PVC heeft de volgende voordelen:

– Vochtbestendig
– Krasbestendig
– Slipvast – top R10 rating
– Onderhoudsvriendelijk
– Geluids- en warmte-isolerend
– Gemakkelijk te installeren
– Betrouwbaar dankzij de garantie van minstens 15 jaar
– Voorzien van een gemakkelijk schoon te houden Protectonite laag

De Parquetry kleuren

– Parquetry Black Oak
– Parquetry Country Oak
– Parquetry Laurel Oak
– Parquetry Sierra Oak
– Parquetry Hoover Stone

Moduleo Parquetry PVC kopen?

Wilt u meer informatie over Parquetry PVC of wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij Impress PVC aan kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!