Moduleo Select PVC

Het Moduleo PVC Select is een prachtige collectie PVC van Moduleo PVC. Select producten zijn ideaal voor gebruik in elke ruimte in huis. Het Moduleo PVC Select heeft zowel de uitstraling van steen als hout in de collectie. De Select collectie heeft een lange duurzaamheid door het gebruik van vinyltechnologie. Bekijk hieronder enkele afbeeldingen van Select PVC. Klik hier om meer te lezen.

Regge Tegels & Vloeren kan Moduleo PVC tegen een scherpe prijs, dus ook Select PVC. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook altijd langskomen bij ons in de showroom. Heeft u een vraag? Dan kunt u deze stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van Select PVC:Select Brio OakSelect CanteraSelect Classic OakSelect Country OakSelect JetstoneSelect Midland Oak


 

Lees meer over Moduleo Select PVC

Moduleo Select PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Het Moduleo Select PVC is een serie PVC vloeren, met een gevarieerde en ruime keuze aan hout- en steeneffect. Door deze ruime keus geeft het Select PVC een grote mogelijkheid aan de klant om fraaie combinaties in iedere ruimte te creëren. Doordat het Select PVC voorzien is van een vlekbestendige Protectonite-laag, is deze PVC vloer gemakkelijk in onderhoud. Hiernaast is het Select-PVC ook vochtwerend, geluiddempend en isolerend. Hierdoor kan het Select-PVC in vrijwel iedere ruimte, zelfs de badkamer, worden toegepast. Select PVC is te verkrijgen als Dryback en Click PVC. Ook het Moduleo Select PVC is een onderdeel van het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. Kom gerust langs in onze showroom om inspiratie op te doen en advies op maat te krijgen!

Waarom kiezen voor Select PVC?

Het Select PVC heeft de volgende eigenschappen:

– Vochtbestendig
– Krasbestendig
– Slipvast – top R10 rating
– Onderhoudsvriendelijk
– Geluids- en warmte-isolerend
– Gemakkelijk te installeren
– Betrouwbaar dankzij de garantie van minstens 15 jaar
– Voorzien van een gemakkelijk schoon te houden Protectonite laag

PVC Moduleo Select series

De Select serie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

– Select Brio Oak
– Select Classic Oak
– Select Country Oak
– Select Maritime Pine
– Select Midland Oak
– Select Cantera
– Select Jetstone
– Select Venetian Stone

Afmeting:
19.6×132 cm

Moduleo Select kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in Select PVC tegen de scherpste prijs, samen met advies op maat.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!